Anjeun ayeuna tiasa nyobian béta umum WhatsApp Desktop dina Mac anjeun

WhatsApp

Urang tungtungna tiasa ngaraosan WhatsApp dina Mac kami. Kuring nembé masang béta umum WhatsApp Desktop pikeun macOS sareng anu leres éta jalan sampurna. Abdi tiasa ngirim sareng nampi sakaligus ti iPhone sareng Mac kuring.

Sadayana kagum. Saatos lami ngantosan, WhatsApp akhirna nembé ngaluarkeun béta umum na pikeun aplikasi desktop na dinten ayeuna, duanana kanggo macOS sakumaha pikeun Windows. Anjeun tiasa masang ayeuna.

Salami sababaraha jam, WhatsApp parantos ngaluncurkeun béta umum tina aplikasi desktop na pikeun sadaya pangguna anu hoyong nyobian. Pangguna MacOS sareng Windows ayeuna tiasa ngadaptarkeun program téstés béta sareng nyobian sadaya fitur pangénggalna pikeun aplikasi Desktop WhatsApp.

Nalika pangguna ngadaptarkeun program, aranjeunna sacara resmi janten penguji béta sareng bakal nampi sadaya pembaruan béta. otomatis. Kanggo ayeuna, versi pangénggalna pikeun pangguna umum nyaéta 2.2133.1.

Upami anjeun hoyong nyobian WhatsApp Desktop beta pikeun macOS, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di dieu. Kuring kakarék dipasang na jalan di kasampurnaan. Anjeun ngan kedah ngaunduh file dmg, pasang di Mac anjeun, sareng kaitkeun aplikasi éta sareng iPhone anjeun nganggo kode QR.

Sakali dipasang, anjeun kedah ngantosan pembaruan énggal ngalangkungan OTA anu bakal diluncurkeun pas sareng kabaruan anu ditunggu-tunggu. Anjeun moal kedah nutup iPhone atanapi nyambung sahingga WhatsApp jalan dina Mac anjeun. Anjeun tiasa mareuman hapé teras neraskeun ngirim sareng nampi pesen dina aplikasi desktop.

Juru bicara WhatsApp parantos ngajamin yén aplikasi multi-alat cocog sareng iPadOS. Janten, urang tiasa ngrasakeun WhatsApp duanana dina iPhone, iPad atanapi Mac urang. Ayeuna urang ngan ukur kedah terang iraha éta ogé bakal sumping kana Apple Watch urang, sareng bérés nutup bunderan éta. Éta bakal pir ... Maksad abdi ... apel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Kuring ngartos warta ieu palsu. Dupi anjeun parantos nyobian tautan ieu? Janten béta, éta masih mangrupikeun aplikasi anu gumantung kana iPhone. Henteu sapertos Telegram anu kuring tiasa nganggona tanpa gaduh iPhone caket dieu.

    1.    Michel cenahna

      éta kumaha éta!…. kedah ngantosan….