Apple ngadobel sumbangan pikeun merangan coronavirus

Apple pikeun nawiskeun bantosan ngalawan coronavirus

Coronavirus janten nyeri sirah pikeun seueur perusahaan, sanés éta mangaruhan kaséhatan buruhna, tapi kusabab kurangna komponén anu maksa aranjeunnangeureunkeun produksi. Tanpa ngaléngkah deui, Apple ngumumkeun sababaraha jam ka pengker yén ramalan kauangan pikeun kuartal kahiji 2020 moal kaeusi ku alesan ieu.

Dina email pangénggalna Tim Cook parantos dikirim ka padamelna, anjeunna nyatakeun yén perusahaan éta parantos ngaduakeun sumbangan pikeun ngadukung usaha pikeun merangan wabah coronavirus, dibaptis salaku COVID-19, sareng dimana éta ngajelaskeun pangaruhna dina perusahaan.

Sedengkeun seuseueurna Toko Apple di Cina tetep ditutup, sababaraha ogé parantos ngamimitian buka jam kawatesNanging, kantor perusahaan sareng pusat kontak di nagara éta damel dina kapasitas pinuh. Tim nyatakeun yén aranjeunna ngalakukeun sagala anu tiasa dilakukeun supados sadayana janten normal, tapi éta henteu gampang seueur ranté suplai anu masih ditutup atanapi neraskeun deui, tapi kurangna komponén henteu ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeun hal éta normal.

Email ieu dikirim ku Tim ka pagawé na teu lila saatos ngumumkeun yén anjeunna natanapi bakal minuhan ramalan panghasilan yén perusahaan parantos diramalkeun, kusabab masalah pasokan komponén sareng samentawis 42 Toko Apple anu perusahaan berbasis Cupertino di panjuru nagara parantos ditutup.

Toko Apple online masih dioperasikeun, janten penjualan produk Apple henteu acan lumpuh sacara lengkep di nagara éta, sanaos kusabab larangan sirkulasi di nagaraÉta ogé sanés alternatif pikeun mésér produkna, sanaos éta hiji-hijina cara pikeun ngalaksanakeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.