Apple henteu tiasa banding deui dina perang patén ngalawan VirnetX

Apple éléh perangna ngalawan VirnetX

Dina 2016 Apple dihukum ku Hakim Federal mayar VirnetX sajumlah 302 juta dolar, kusabab parantos ngalanggar sababaraha patén. Teras, jumlah ieu naék ku hakim anu sanés kumargi bunga sareng biaya pengadilan ampir 440 milusi tina dolar.

Tapi Apple henteu nyerah sareng hoyong neraskeun gelut di pengadilan sahingga sangsi sareng karugian yudisial ieu henteu tetep sapertos kitu. Tapi sigana niat Apple moal kacumponan, dina ieu panolakan Mahkamah Agung pikeun nampi langkung seueur data ti perusahaan anu dipimpin ku Cook.

Banding dina kasus VirnetX ngalawan Apple, sigana buntu

Saatos Apple dihukum mayar kompénsasi ka VirnetX, Apple parantos nuturkeun jalur yudisial kalayan tujuanana kaadilan tungtungna bakal satuju sareng perusahaan nganggo apel anu digigit. Tapi maénna henteu janten saé pikeun perusahaan.

Perselisihan ieu diperyogikeun langkung ti 10 taun. Dina 2010 VirnetX ngalaporkeun Apple kusabab ngalanggar opat patén-patén. Patén khusus anu nunjukkeun yén jasa Apple, FaceTime sareng VPN parantos nganggo téknologi ti perusahaan Nevada.

Saatos seueur jam sateuacan Pengadilan, ieu mutuskeun pikeun ngagugat.  Aranjeunna netepkeun sanksi ékonomi ka Apple, anu serius, sanés hartosna ngarugikeun éta. Nanging, perusahaan California mutuskeun pikeun banding, henteu deui dina sual artos.

Senén kamari sareng saatos seueur banding, Hakim Féderal henteu kersa nampi usul anyar Apple pikeun nyingkahan kedah mayar denda 440 juta. Sigana yén kasabaran kaadilan parantos réngsé sareng sadayana nunjukkeun yén Apple kedah mayar hukuman.

Apple masih ngagaduhan seueur lapangan yudisial kabuka. Éta naon anu janten perusahaan anu penting ku Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.