Apple mésér Fleetsmith, platform pikeun ngatur Mac ngalangkungan méga

Sababaraha jam ka pengker meuli Fleetsmith sacara resmi dikonfirmasi ku Apple. Ieu mangrupikeun alat anu nawiskeun kamungkinan ngatur komputer Mac, iPhone atanapi iPad tina awan sareng tanpa ragu mésér sigana resep ka perusahaan éta kumargi aranjeunna nyebarkeun langsung dina Blog Fleetsmith siga operasi ageung.

Ayeuna sareng platform manajemén tim énggal, Apple bakal tiasa ngatur sareng ngabantosan aranjeunna tina jarak jauh di perusahaan mana waé anu ngagunakeun platform ieu. Sapertos anu sering dilakukeun ku pamésan ieu ku Apple, teu aya inpormasi ngeunaan harga operasi, tapi dina hal ieu sigana éta pasti bakal janten harga anu murah.

Hiji platform kanggo bisnis sareng seueur Mac

Naon waé perusahaan anu ngagaduhan seueur komputer Mac tiasa ngamangpaatkeun beuli, ti Fleetsmith aranjeunna resep kana operasi ieu sareng éta kaamanan sareng privasi anu ditawarkeunana saluyu pisan sareng perusahaan Cupertino.

Nilai-nilai anu dibagikeun ku nempatkeun nasabah di puseur sagala hal anu urang lakukeun tanpa ngorbankeun privasi sareng kaamanan, hartosna urang tiasa leres-leres nganteurkeun misi urang, nganteurkeun Fleetsmith ka perusahaan sareng lembaga sadaya ukuran, di panjuru dunya. Ka komunitas klien kami sareng saha waé anu parantos janten bagian tina perjalanan kami dugi ka ayeuna, hatur nuhun! Kami ngarepkeun neraskeun pikeun ngabagi Fleetsmith ka konsumén sareng anu anyar.

Pikeun ayeuna mah, integrasi alat sapertos kitu teu aya, janten anu diarepkeun nyaéta tetep beroperasi sapertos sateuacanna tapi ku alat anu langkung langsung tina mérek apel ambéh aranjeunna bakal tiasa ningkatkeun jasa ka palanggan anu parantos ngagunakeun jasa anu parantos énggal. Mésér Apple umum sareng ieu mangrupikeun salah sahiji anu penting pikeun sektor perusahaan anu ngagaduhan seueur alat perusahaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.