Apple ngaktifkeun kampanye "Balik ka Sakola" pikeun murid sareng guru

balik deui ka sakola

Perlu dipikiran balik ka sakola dina 14 Juli sanés anu paling umum, tapi kami ngan ukur ngingetkeun yén kampanye tawaran pikeun murid dimimitian ayeuna, sareng yén 20 Oktober. Janten ayeuna anjeun tiasa ngamimitian ngitung angka upami anjeun hoyong mésér iPad atanapi Mac dina ahir Agustus atanapi dina bulan Séptémber, sateuacan taun ajaran anyar dimimitian.

Janten upami anjeun mahasiswa atanapi guru universitas, sapertos unggal taun anjeun tiasa ngamangpaatkeun promosi Apple «Balik sakola«, anu masihan anjeun Kartu Apple anu dieusi kasaimbangan gumantung kana modél iPad atanapi Mac anu anjeun mésér.

Urang sadayana terang yén Apple henteu masihan pisan pikeun ngadamel kampanye diskon pikeun produkna. Janten nalika hiji muncul, anjeun kedah ngamangpaatkeunana. Upami anjeun mahasiswa atanapi guru, Anjeun ayeuna bisa ngamangpaatkeun kampanye usum panas Apple "Balik ka sakola", lamun rencanana mésér hiji iPad atawa Mac.

Sektor pendidikan

Apple hoyong éta mahasiswa ngagunakeun alat maranéhanana. Kahiji, sabab alat idéal pikeun siswa jeung guru. Sareng kadua, sabab upami mahasiswa universitas parantos damel sareng Mac atanapi iPad salami karirna, aranjeunna tetep hoyong nganggo éta nalika waktosna lebet ka dunya padamelan saatos réngsé diajar.

Janten unggal taun perusahaan ngaktifkeun ti dinten ayeuna dugi ka 20 Oktober kampanyena "Balik sakola", méré jauh Kartu Apple kalawan kiridit sawaktos Anjeun meuli hiji iPad atawa Mac.. Gumantung kana modél, kasaimbangan kado bakal rupa-rupa.

Janten upami anjeun mahasiswa universitas atanapi guru pendidikan PAUD, pendidikan sekundér, atanapi pendidikan tinggi, anjeun tiasa ngadaptar dina platform UNIDAYS murid sahingga tiasa ngaksés Apple Store salaku mahasiswa akreditasi.

Sarta ngamangpaatkeun hak husus tangtu sapanjang taun. Sarta ogé ngamangpaatkeun kampanye usum panas «Balik ka sakola». Taun-taun sanés dina kampanye ieu perusahaan nawiskeun anjeun harga khusus pikeun produkna sareng masihan anjeun sababaraha AirPods atanapi sababaraha Beats. taun ieu, kado diwangun ku hiji Card Apple dieusian ku kasaimbangan pikeun bisa diskon on purchases hareup.

Tawaran

MacBook M1

Anjeun tiasa ngagaleuh MacBook Air M1 + Apple Gift pikeun 150 Euro pikeun 1.104 Euro

Tapi hayu urang tingali naon Apple nawiskeun anjeun dina kampanye ceuk. Pikeun ngamimitian, iPads sareng Macs ngajual pikeun mahasiswa kalayan harga anu langkung handap tibatan pikeun non-murid, sareng anu kadua nyaéta kado hiji Apple Gift Card dina model husus tangtu. Urang tingali.

Upami anjeun ngagaleuh iPad Air generasi ka-5, atanapi iPad Pro 11 sareng 12,9 inci, anjeun nampi Kartu Hadiah Apple ti euro 100. Sabalikna, upami anjeun ngagaleuh MacBook Air, MacBook Pro atanapi iMac 24 inci anjeun bakal nampi Kartu Hadiah Apple ti euro 150.

Sadaya ieu ditambahkeun kana harga husus keur jadi murid. Salaku conto, anjeun gaduh iPad Air tina 628 euro, atanapi iPad Pro tina 835 euro. Sareng upami anu anjeun milarian nyaéta Mac, anjeun gaduhna tina MacBook Air M1 dina 1104 euro, MacBook Air M2 tina 1404 euro, atanapi iMac tina 1304 euro. MacBook Pro ogé ngagaduhan harga khusus. Kampanye patut dipertimbangkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.