Apple ngomean séri Little America pikeun usum kadua

Saeutik Amérika

Seueur proyek anu nuju dianggo ku Apple pikeun layanan vidéo streaming na, layanan anu ngamimitian perjalananana dina 1 Nopémber kalayan sakedik kontén sareng anu judulna anyar ditambihan sakedik dina format séri sareng dokumenter.

Sigana éta Apple henteu mikir dua kali nalika ngeunaan pembaharuan sababaraha séri anu parantos dileupaskeun, henteu paduli penilaian boh kritik boh masarakat. Tapi henteu ngan ukur séri anu parantos dirilis, tapi ogé pikeun anu ngantosan pikeun ngahontal layanan vidéo streaming.

Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan séri Saeutik Amérika, séri anu ayeuna urang henteu terang naon anu bakal disebatna dina basa Spanyol (upami judulna tungtungna ditarjamahkeun). Serial ieu parantos didamel ku Kumail Nanjiana (programmer anu dilahirkeun di Silicon Valley India) sareng Emily V. Gordon (The Great Sickness of Love), dibéntangan ku Nanjiana.

Serial anyar ieu dumasarkeun kana potongan-potongan anu dicandak tina Majalah Epik, sadayana nyata sareng anu dihaja nyaritakeun kisah-kisah imigran anu tulus, romantis, sareng lucu di Amérika Serikat. Numutkeun kana Ragam, Apple yakin yén séri ieu bakal suksés pisan sareng parantos mutuskeun pikeun memperbaruinya pikeun usum kadua sateuacan latihan.

Lee Eisenberg (Kantor) bakalan janten panulis sareng produser sasarengan Nanjiana sareng Gordon. Usum kahiji bakal tayang dina 17 Januari sareng diwangun ku 8 épisode, episode anu bakal durasi rata-rata 30 menit. Unggal episode bakal nyaritakeun carita unik sareng aranjeunna moal dikaitkeun, janten unggal episode bakal dibéntangan ku palaku anu béda.

Zachary Quinto, aktor anu urang tingali dina Star Trek, Jearnest Corchado, John Ortiz, Angela Lin, Kai To, Sophia Xu, Shaun Toub, Shila Vosought Ommi, Eshan Inamdar, Priynaka Bose mangrupikeun sababaraha palaku anu bakal janten bagian ti pamaén usum kahiji tina séri anyar ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.