Apple Watch dilarang di Pamaréntah Inggris

Pamakéan Apple seri 2 pangalaman panggunaan

Sababaraha paguron luhur sareng sakola parantos ngawatesan panggunaan jam tangan pinter di kelas pikeun murid pikeun sababaraha waktos supados henteu kaganggu sareng khususna aranjeunna henteu tiasa nganggona salaku bantuan dina tés atanapi ujian anu dilaksanakeun. Ayeuna warta ngeunaan larangan panggunaan ieu parantos sumping ti pamaréntah Inggris anu henteu ngijinkeun panggunaan Apple Watch dina rapat sareng sanés ka pagawé lembaga. Sacara prinsip, aturan anyar ieu fokus langsung kana kamungkinan sababaraha pagawé tiasa ngarekam atanapi nenjo berkat jam.

Pondokna, éta mangrupikeun ukuran anu konyol ngémutan jumlah alat sélulér, tablet, komputer sareng alat sanés anu aranjeunna anggo sareng anu tiasa dianggo pikeun spionase bahkan tiasa diretas ku pihak katilu sareng kéngingkeun inpormasi rahasia ti pamaréntah Inggris. Ukuran éta parantos diulik pikeun sababaraha waktos sareng ayeuna Perdana Menteri Karajaan Inggris sareng Irlandia Kalér, Theresa Méi, parantos tanggel waler pikeun nyebarkeun berita.

apel nonton 2 toko apel

Mungkin gelombang serangan cyber anu tumuh anu ditampi ku pamaréntah (utamina serangan Rusia) di sakumna dunya mangrupikeun alesan naha aturan ieu mimiti ditetepkeun di parlemén. Dinten ayeuna langkung gampang pikeun hack alat sareng kéngingkeun inpormasi rahasia ti pamaréntah kusabab ningkatna panggunaan ieu dina rapat sareng parlemén, tapi urang kedah tumut kana ukuran kaamanan sareng kaunggulan anu ditawarkeun ku alat.

Dina waktos ayeuna di Inggris Apple Watch henteu ditampi deuiAyeuna tetep kedah ditingali sabaraha nagara ngiringan inisiatif ieu anu dimimitian di sababaraha paguron luhur anu paling penting pikeun nyingkahan kamungkinan selingkuh dina ujian sareng sacara bertahap ngembang di pamaréntahan di panjuru dunya kusabab sieun dikintip.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.