Apple nutup saluran Slack internal anu dianggo ku padamel pikeun ngabahas balik ka kantor

Kusabab kanaékan jumlah inféksi, Apple parantos ngalegaan balik ka kantor pikeun sasih Oktober, pangbalikan anu dibarengan ku paménta ku perusahaan yén pagawé divaksinasi, nuturkeun léngkah anu sami anu diumumkeun Google sababaraha dinten ka pengker ..

Numutkeun kana naon anu aranjeunna carioskeun ti The Verge, teraskeun sareng sinetron anu parantos dihasilkeun di kantor Apple kalayan balik deui ka kagiatan tatap muka, ti Apple anu aranjeunna jaga tutup sadaya saluran Slack internal dipaké ku pagawé pikeun ngabahas dalil Apple ngeunaan padamelan sacara langsung.

Wartawan Verge, anu parantos ngaluarkeun warta ieu, Zoe Schiffer, nyatakeun yén perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos ngamimitian ngirangan saluran Slack anu henteu aya hubunganana sareng padamelan pagawé, ngalarang panggunaan saluran pikeun aktipitas sareng hobi anu teu aya hubunganana kana proyék atanapi bagian tina kelompok pagawé resmi, sanaos aranjeunna henteu kantos dianggo pikeun tujuan ieu numutkeun rupa-rupa pagawé.

Jelas yén Apple henteu hoyong platform Slack tetep dianggo salaku metode kontak antara pagawé anu henteu satuju sareng balikna ka kantor sacara langsung. Karyawan parantos ngantunkeun dua serat dimana aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu senang ku pamindahan Apple sareng aranjeunna nungtut kaayaan kerja langkung fleksibel.

Dina pamundut terakhir anu dipedalkeun dina saluran Slack ieu, anjeun tiasa maca:

Kami tetep prihatin yén solusi unik ieu nyababkeun seueur kolega kami pikeun mempertanyakan masa depanna di Apple. Kalayan angka COVID-19 naék deui di sakumna dunya, vaksin kabuktosan janten kirang épéktip ngalawan variétas délta, sareng épék jangka panjang inféksi anu teu dipikaharti, éta teuing mimiti maksakeun jalma anu ngagaduhan masalah pikeun balik. Ka kantor.

Numutkeun ka Zoe Shiffer, karyawan ngaraoskeun paménta aranjeunna henteu kakuping. Saprak Jumaah kamari, tilu pagawé anyar parantos ngantunkeun padamelan di Apple. Salah sahijina, Anjeunna parantos sareng perusahaan parantos langkung ti 13 taun.

Éta tetep kedah ditingali naon anu salajengna: upami Apple ngalemeskeun modél damel hibridna, atanapi upami sababaraha padamel anu paling kritis mundur (atanapi lirén). Upami pagawé ngaraos yén Apple teu maliré kana pamundutna, cabut platform tempat masalah ieu dibahas éta moal disambut ku réspon anu nguntungkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.