Apple nyeken poto pangguna anu disimpen dina iCloud pikeun pornografi budak

Layanan panyimpenan awan Apple, layanan anu parantos janten pendamping anu ideal pikeun pangguna naon waé produk Apple, berkat sinkronisasi anu ditawarkeunana sanés ngan ukur kontak, kalénder, kalénder sareng file kami ogé foto sareng video anu kami damel nganggo iPhone kami. , iPad atanapi iPod touch.

Numutkeun ka publikasi The Telegraph, Apple sacara otomatis nyeken sadaya gambar anu disimpen dina iCloud, pikeun mariksa naha aya pangguna na nyimpen gambar atanapi video pornografi budak. Proses ieu dilakukeun ngalangkungan algoritma, sanés ngalangkungan jalma-jalma, janten privasi kami henteu diserang iraha waé.

Dina halaman wéb Apple, khususna dina bagian hukum perusahaan, kami mendakan bagian anu judulna Komitmen kami pikeun kaamanan barudak dimana urang tiasa maca:

Apple didaptarkeun pikeun mayungan barudak sapanjang ékosistem urang dimana waé produk urang dianggo, sareng kami teraskeun ngadukung inovasi dina rohangan ieu. Kami parantos ngembangkeun panyalindungan anu mantap dina sadaya tingkatan platform perangkat lunak kami sareng sapanjang ranté suplai kami.

Salaku bagian tina komitmen ieu, Apple nganggo téknologi ngabandingkeun gambar pikeun ngabantosan mendakan sareng ngalaporkeun garapan anak. Sapertos saringan spam dina email, sistem kami nganggo tandatangan éléktronik pikeun mendakan garapan anak anu disangka.

Kami mastikeun unggal pertandingan sareng tinjauan individu. Akun kalayan eusi anak anu garapan ngalanggar istilah sareng kaayaan jasa kami, sareng rekening naon waé anu kami mendakan ku matéri ieu bakal dinonaktipkeun.

Kedah émut yén Apple sanés hiji-hijina perusahaan anu ngalaksanakeun jinis analisis ieu gambar anu disimpen dina sérverna. Microsoft, sapertos Dropbox sareng Google, ogé nyeken gambar ngalangkungan algoritma, ngajaga privasi pangguna sepanjang waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.