Aplikasi COVID-19: Hungkul tina sumber resmi.

Warta anyar ngeunaan Apple sareng Coronavirus

Kalayan krisis kaséhatan anu Covid-19 sareng langkah-langkah kurungan anu parantos dilakukeun ku Otoritas Nasional sareng Lokal, salah sahiji hiburan anu urang gaduh langkung seueur nyaéta aplikasi Apple sareng Jaringan Sosial. Dina minggu-minggu pamungkas ieu urang ningali seueur gambar anu ngaguar rasa humor tapi ogé seueur berita palsu. Kusabab kitu Apple henteu hoyong hal anu sami kajadian di toko aplikasi na.

Apple moal nampi aplikasi anu aya hubunganana sareng coronavirus sareng éta entong asalna tina sumber resmi. Éta ogé moal nampi kaulinan anu nampilkeun virus anu teu dihoyongkeun ieu.

Apple henteu hoyong toko aplikasi na dianggo pikeun nyebarkeun hoax atanapi ngaleungitkeun COVID-19

Apple ayeuna meunteun aplikasi sacara kritis. Sadayana ngagaduhan tujuan pikeun mastikeun yén sumber data kawéntar sareng yén pangembang anu nampilkeun aplikasi ieu ngeunaan COVID-19 asalna sareng ti entitas anu diaku. Janten urang nyarioskeun organisasi pamaréntahan, LSM anu difokuskeun kaséhatan, perusahaan anu diakreditasi pisan dina masalah kaséhatan, sareng lembaga médis atanapi pendidikan.

Hiji ukuran deui di antara sadayana anu diadopsi Apple sajauh ieu ngeunaan masalah coronavirus ieu. Anjeun tiasa ngalakukeun éta kusabab éta sistem anu tertutup, pikeun anu saé sareng anu goréng. Dina hal ieu urang nyarioskeun hal anu saé. Kami henteu tiasa, dina luhur anu di luhur urang, ngantepkeun diri urang dipandu ku Aplikasi kalayan niat ganda.

Ogé, upami perusahaan atanapi individu anu kawéntar sareng reputable hoyong nyebarkeun aplikasi sareng Apple, parusahaan nawiskeun anjeun jalur gancang, nyaéta, éta tiasa dikintunkeun pikeun marios kalayan fitur "Acara Sénsitip Waktu" dina formulir pamundut. Ieu tiasa nyepetkeun sareng mastikeun tinjauan prioritas sahingga tiasa diterbitkeun gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.