Apple ngamimitian persiapan pikeun ngajantenkeun Apple Tag kanyataan

Sigana peluncuran Apple Tag beuki deukeut. Perusahaan Amérika nuju ngembangkeun studi pasar, pikeun nangtoskeun iraha waktos pangsaéna pikeun ngajalankeun produk.

Pesaing hébat anjeun dina bidang ieu, Kotak, nyaéta sacara saksama ningali gerakan Apple dina produk ieu. Kami pikir aranjeunna moal resep anjeun, tapi persainganna siga kitu.

Apple mésér iklan anu aya hubunganana sareng Kotak pikeun Apple Tag na

Seueur anu parantos dikabarkan produk Apple anyar ieu. Tag anu tiasa ngalacak alat-alat éta di mana salah sahiji na ditambihan. Gosipna parantos janten kanyataan.

Apple tiasa mésér iklan ti Google anu aya hubunganana iklan tina saingan na anu paling caket, Tile, ka supados kéngingkeun ideu pasar.

Pikeun tujuan ieu, Apple ngahajakeun yén nalika batur milari inpormasi ngeunaan alat ieu, hasilna nangtoskeun sabaraha jalma anu resep kana produk ieu sareng dina waktos anu sami sabaraha diantara aranjeunna anu resep kana merk Tile. Ku cara kieu anjeun tiasa terang upami Apple Tag bakal diposisikan diantara hasil anu munggaran.

Entong mikir yén ieu pertama kalina Apple ngadamel strategi sapertos kitu. Anjeunna parantos ngalaksanakeun éta dina waktos éta sareng Netflix, Pikeun nangtoskeun iraha janten waktos anu pangsaéna pikeun ngaluncurkeun Apple TV +.

Dipindahkeun ku Apple ieu, hartosna produk anyar Apple parantos langkung ti ngan ukur ideu. Kami henteu acan terang iraha bakal diluncurkeun dina pasaran, tapi mesinna parantos diluncurkeun.

Sanaos kami henteu terang naha Apple bakal ngagaduhan hal-hal anu gampang nalika ngaluncurkeun Apple Tag, sabab ku ayana lokasi salawasna diaktipkeun, éta parantos ngajantenkeun anggota parlemén heran naha ieu tiasa janten masalah pikeun pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.