Apple TV + terus ngahontal pasatujuan anu masihan prioritas pilihan

Siân Heder

Kusabab sateuacan peluncuran Apple TV +, dina Maret 2019, Apple parantos damel sawatara waktos dugi ka ngahontal perjanjian kolaborasi sareng sajumlah ageung sutradara, panulis skrip, palaku, produser… Kami ningali sababaraha buah tina kolaborasi ieu dina acara presentasi Apple TV +.

Jelas, Apple moal tiasa ngandelkeun kasenangan sareng terus negosiasi anu béda pasatujuan prioritas pilihan kalayan sajumlah ageung perusahaan produksi. Anu terakhir anu anjeunna ngahontal, numutkeun Deadline, nyaéta sareng Siân Heder, paméré séri anu parantos sayogi dina Apple TV + Saeutik Amérika sareng yén anjeunna ogé parantos damel bareng dina pilem CODA.

Siân Heder parantos ngahontal a Perjanjian prioritas nalika milih sadaya eusi anu anjeun jiptakeun, supados Apple bakal ngagaduhan pilihan anu munggaran pikeun mésér sadaya kontén anu ayeuna nuju dikembangkeun ogé proyék-proyék ka hareup anu dianggo Heder, boh salaku produser, panulis skénario atanapi showrunner.

Judul salajengna anu aya hubunganana sareng aktris ieu, panulis skrip sareng panulis nyaéta pilem na CODA, pilem anu hak Apple nakaala awal taun ieu dina Festival Film Sundance. CODA ditulis sareng diarahkeun ku Siân Heder sareng bakal tayang dina 13 Agustus di Apple TV +. Dina waktos ayeuna, Apple teu acan ningalikeun trailer naon pikeun pilem ieu.

Saeutik Amérika, séri sanés anu hubunganna sareng Siân Heder, éta diperbaharui pikeun usum kadua, sanaos ayeuna teu aya tanggal anu dijadwalkeun pikeun perdana na. Nyatana, sigana syuting usum kadua ieu teu acan dimimitian.

Heder sateuacanna parantos damel bareng séri suksés kawas The Path pikeun Hulu, Oranyeu nyaéta New Hideung pikeun Netflix sareng pilem Tallulah, pilem fitur kahijina anu perdana di 2016.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.