Irlandia ngaganjar Apple pikeun ulang 40 taun saprak sumping

Tim Cook Irlandia

Urang kabeh terang, anu Apple ngagaduhan hubungan anu saé pisan sareng Irlandia Kusabab bagian tina minat aranjeunna dina Cupertino pikeun masalah pajak, logis minat ieu saling sareng nyaéta pikeun Irlandia janten markas salah sahiji perusahaan paling beunghar dina sektor téknologi ogé penting.

Dina hal ieu CEO Apple nyalira, Tim Cook, nganjang ka kota Cork sababaraha dinten ka pengker, anu mangrupikeun tempat markas perusahaan di Éropa sareng pamaréntah nagara éta masihan anjeunna penghargaan pikeun 40 taun aranjeunna damel babarengan. Dina pengertian ieu, normal pikeun kadua pihak pikeun wareg kana padamelan anu dilakukeun salami taun-taun ieu, sabab biasana disebatkeun "win win" pikeun kadua pihak.

Upami leres éta parantos ngalaman sababaraha masalah hukum ku masalah pajak tapi aranjeunna parantos jaba ti Apple nyalira sareng ka pamaréntah Irlandia (Éropa didenda Apple kusabab henteu mayar pajeg di 2016), anu dina sadaya kasus parantos ngatur pikeun ngatur halangan ieu. Ayeuna Cook nyalira nyarioskeun ngeunaan ningkatkeun pangaturan pajak di nagara éta sareng ningkatkeun sabisa-bisa ngeunaan privasi pangguna sareng padamelna, padamel anu dina kasus Irlandia sakitar 6.000.

Nalika nganjang ka Irlandia, CEO Apple nyandak kasempetan pikeun pendak sareng musisi Irlandia Hozier di studio anu spektakulerna, anjeunna ogé nganjang ka Perusahaan video game WarDucks di Dublin sareng nampi pangakuan ieu salami mangtaun-taun damel di nagara éta. Pondokna, kunjungan di mana Cook ngumumkeun kamungkinan parobihan ngeunaan pangaturan pajak ogé dijelaskeun dina Reuters.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.