Béta katilu macOS Catalina 10.15.2 ayeuna sayogi

Catalina;

Apple nembé ngaluarkeun béta katilu pikeun pamekar macOS Catalina 10.15.2 fokus kana perbaikan bug sareng perbaikan stabilitas. Henteu sasasih parantos kalangkung ti saprak diluncurkeunana béta kadua. Ieu sigana bakal ngalir ti kakuatan ka kakuatan.

Versi sateuacanna éta sacara umum fokus kana kumaha nanganan panyalindungan HTTP anu ketat. Ngeunaan versi anyar ieu, henteu jelas teuing naon anu aranjeunna ngenalkeun salaku novelty.

Béta katilu pikeun pangembang ayeuna sayogi

Upami anjeun pangembang Anjeun kedah terang yén béta anyar macOS Catalina 10.15.2 ayeuna sayogi sareng kami masih henteu terang pisan naon kalebetna.

Sabemos que bade difokuskeun ngalereskeun bug tertentu anu timbul dina béta sateuacanna sareng khususna dina paningkatan stabilitas.

Urang kedah émut yén Éta salawasna disarankeun pikeun masang vérsi ieu dina komputer sékundér. Betas biasana ngandung kasalahan runtime umum sareng langkung saé upami éta lumangsung dina komputer anu anjeun ngan ukur dianggo pikeun tujuan ieu.

Ayeuna upami anjeun panasaran, tong hilap ngadamel salinan cadangan tina sadayana dina Mac anjeun. Sanaon sok saé ngantosan sakedik sareng terang leres naon anu dibéré ku béta anyar ieu.

Bagian katilu tina pembaruan macOS Catalina 10.15.2 ieu tiasa didownload salami anjeun parantos daptar kana program parangkat lunak béta Apple. Upami anjeun parantos janten anggota anu sami sareng hoyong ngaksés unduhan, anjeun kedah buka Preferensi Sistem -> Pembaruan Parangkat Lunak.

Acan Kami henteu ngagaduhan detail iraha béta tina macOS Catalina 10.15.2 bakal sayogi pikeun umum, tapi pastina bakal lami. Pamekarna kedah tetep damel lami sareng vérsi dina versi anu dikaluarkeun Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.