Béta umum macOS Catalina anu munggaran ayeuna sayogi

Catalina;

Salami siang kamari perusahaan Cupertino ngaleupaskeun versi béta anu béda tina macOS Catalina, iOS13, iPadOS pikeun pangguna anu hoyong dipasang dina komputerna. Dina hal ieu, versi anu dipikaresep ku kami nyaéta macOS Catalina sareng Apple ngantunkeunana langkung tiheula tibatan seueur anu diarepkeun sareng ramalan kanggo awal Juli.

MacOS Catalina publik béta 1 Éta hadir sareng sadayana berita ngeunaan versi anyar ieu anu dirilis pikeun pangembang dina 3 Juni di intina WWDC. Ampir saminggu saatos ngaleupaskeun vérsi béta pikeun pamekar, versi béta dileupaskeun pikeun sadaya pangguna anu badé ngalebetkeun program uji coba béta.

Béta umum ayeuna sayogi

Dina pengertian ieu urang kudu nyebatkeun yén versi béta anu dileupaskeun sayogi leres-leres gratis kanggo sadayana janten teu kedah gaduh langkung ti Apple ID sareng nikmati beja anu disayogikeun ku vérsi énggal ogé "kasalahan alit" tina vérsi ieu. Anjeun tiasa ngaunduh langsung ti halaman wéb perusahaan di dieu.

Penting pikeun diémutan yén ieu mangrupikeun vérsi béta sahingga normal yén éta ngandung bug atanapi kasalahan, ogé sababaraha sauyunan sareng aplikasi atanapi alat. Jelas, gaduh versi béta publik anu sayogi hartosna éta tiasa dianggo saé dina alat anu cocog, tapi henteu hartosna éta sampurna, janten upami anjeun mutuskeun masangkeunana, tong hilap éta béta. Bisi wae, anu penting sok ngadamel salinan cadangan dina Mac kami sareng upami mungkin masang versi anyar macOS Catalina ieu dina partisi éksternal atanapi hard drive mandiri. Ayeuna ngan ukur tetep terasrasakeun anu énggal dina macOS Catalina sareng sésana tina peti umum.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.