Balik layar usum kadua See

Tingali - Usum Kadua

Dinten ayeuna, 27 Agustus, usum kadua séri anu ditafsirkeun ku Jason Momoa dibuka Tempo, séri anu dugi langkung ti sataun telat, reureuh motivasi, siga The Isuk Tembongkeun, kanggo anjeunna lirén produksi kusabab coronavirus.

Pikeun ngamajukeun perdana usum kadua ieu, Apple parantos ngeposkeun dina saluran YouTube na hiji video anyar séri dimana palaku sareng bagian tina tim aranjeunna nyarioskeun naon anu bakal urang tingali dina usum kadua ieu.

Dina pidéo promosi ieu, palaku sareng tim form parantos janten bagian tina musim ieu nyarioskeun ngeunaan naon anu bakal urang mendakan dina usum kadua séri fiksi ilmiah ieu anu henteu ngagaduhan kasuksésan anu diarepkeun ku Apple, bahkan henteu diantara pangguna. atanapi kritik, sareng éta ti mimiti tahap proyék, éta dibandingkeun sareng Games of Thrones.

Usum kadua ieu bakal nampilkeun Dave Bautista salaku daya tarik utama, salian ti Jason Momoa, usum anu lumangsung 30 dinten saatos kajadian anu munggaran. Di Abdi ti Mac kami nyebarkeun dina waktos éta, duanana aya mimitina salaku trailer kadua usum kadua ieu anu parantos sayogi dina Apple TV +.

Sanaos réspon ti séri, Apple ngénggalan Tingal pikeun usum kadua sareng katilu, musim éta geus ditémbak sakaligus, janten kamungkinan nalika sadaya épisode usum kadua parantos diterbitkeun, Apple moal nyandak waktos lami pikeun ngaluncurkeun usum katilu, usum katilu anu tiasa janten anu terakhir upami para kritikus sareng pangguna henteu robih pipikiran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.