Balikan deui modul Bluetooth Mac anjeun upami anjeun ngagaduhan masalah sambungan

Kamungkinan anjeun gaduh sababaraha alat anu nyambung ka Bluetooth unggal dinten, bahkan anjeun henteu émut deui, sabab anjeun nyambungkeun aranjeunna pertama kalina, sareng éta henteu acan nimbulkeun masalah ti saprak éta. Kami nyarioskeun kibor, beurit, trackpad atanapi speaker, sareng anu sanésna. Tapi Upami aranjeunna mimiti ngagaduhan masalah konéksi, anu henteu dipikaresep dina Mac, anjeun panginten kedah ngareset modul Bluetooth.

Sateuacan ngalakukeun léngkah ieu, kami nyarankeun anjeun mareuman périferal anu nyambung, dugi ka ngaleungitkeun kakuatan, boh arus listrik atanapi pilar teras ngahurungkeun deui pikeun verifikasi pasanganna. Upami éta henteu ngalereskeunana, turutan léngkah-léngkah ieu.

Sateuacanna, émut yén keyboard hiji iMac atanapi Mac mini tiasa dihubungkeun ku Bluetooth, ogé mouse atanapi Trackpad. Kukituna, anjeun kedah gaduh gaganti périferal ieu, dina hal ieu ku sambungan kabel, sabab salami restart aranjeunna bakal offline. Upami anjeun parantos tumut kana akun ieu, anjeun siap balikan deui.

  1. heula, simbol Bluetooth kedah némbongan dina bilah menu. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, pikeun nyalukan éta anjeun kedah ngalakukeun léngkah ieu:
    1. Buka Kahoyong sistem.
    2. Pilih Bluetooth.
    3. Dina jandéla pop-up, pencét dina pilihan anu nembongan di handapeun: Tembongkeun Bluetooth dina bilah ménu. Lambang Bluetooth ayeuna kedah némbongan dina taskbar.
  2. Maka anjeun kedah nyungkeun menu Bluetooth anu disumputkeun. Kalayan tombol Shift and Option (alt) diteken, pilih simbol Bluetooth tina bilah menu.
  3. Leupaskeun konci na anjeun bakal ningali menu disumputkeun.
  4. Ngaksés pilihanna Debug.
  5. Pilih pilihan Reset modul Bluetooth.
  6. Tungtungna, balikan deui Mac anjeun.

Sakali boot deui, naon waé masalah komunikasi antar alat kedahna direngsekeun.

Menu Debug ngagaduhan dua pilihan deui anu ayeuna urang bakal koméntar: Reset kana setelan pabrik dina sadaya alat Apple anu nyambung. Dina hal ieu, punten balikeun sadaya aksésori Apple kana setélan pabrik. Mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun, upami anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah sateuacanna tanpa hasil.

Tungtungna, Hapus sadaya alat, Mangpaat nalika urang hoyong unlink sadayana alat, kusabab masalah sambungan atanapi numbu ka Mac sejen anu caket sareng nyegah gangguan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   John cenahna

    Keyboard na henteu tiasa dianggo pikeun kuring, upami beurit. Kumaha kuring tiasa aksés kana ménu debug upami kuring henteu tiasa ngetik (alt-pilihan) di gigir (Mei)?

  2.   Elena Fdez. cenahna

    Sareng upami pilihan Bluetooth ngaleungit tina panel preferensi ????

  3.   Andres Saldarriaga cenahna

    Imac kuring ujug-ujug nganonaktifkeun Bluetooth sareng sababaraha waktos sadinten ... anjeun terang naha éta kajadian?

  4.   salju cenahna

    Bluetooth teu sayogi nembongan ka kuring, tapi éta henteu nunjukkeun pilihan debug ku jalan pintas, naha aya jalan anu sanés?

    1.    Norbey Felipe Lopez Avila cenahna

      Wilujeng siang sobat, naha aranjeunna masihan anjeun inpormasi ngeunaan solusi pikeun masalah ieu? éta kajadian ka kuring ogé.

      1.    louis sanda cenahna

        Halo, éta nétélakeun Bluetooth TEU AYA, tapi éta henteu nunjukkeun pilihan debug ka kuring, naha aya jalan anu sanés? hatur nuhun