Kingpin Web Browser mangrupikeun peramban anu nganggo modeu adblock sareng panyamaran anu teras-terasan dihurungkeun

Nalika ngotéktak Internét, upami urang biasana ngalaksanakeun éta nganggo Mac, kamungkinan pisan sanaos kakurangan anu tiasa dipasihkeun ku browser asli Safari, seueur pangguna nganggo panyungsi anu sanésna disayogikeun ku kami. sajumlah badag tina ekstensi, sapertos Chrome sareng Firefox.

Tapi upami anjeun biasana nganggo browsing panyamaran sacara standar sareng urang ogé nganggo pameungpeuk iklan, sigana urang resep tingali dina browser Kingpin, browser anu ngan nawiskeun kami hiji mode browsing anu sayogi: samaran salian ti nawiskeun blokir iklan.

Fitur Browser Kingpin Wéb

  • Fungsi otomatis anu ku urang hoyong ditingali pisan nalika urang parantos nganjang ka halaman wéb sareng teu hoyong nyerat deui sacara lengkep, henteu sayogi ogé kusabab henteu aya riwayat browsing anu disimpen.
  • Riwayat browsing henteu disimpen, ogé idéntitas anu kami anggo pikeun aksés kana halaman wéb, janten moal aya anu tiasa terang halaman wéb anu kami parantos nganjang, naon anu parantos dipilarian ...
  • Anjeun tiasa ngagunakeun pangotéktak ieu salaku panyungsi tambahan, anu hartosna anjeun tiasa tetep lebet dina panyungsi standar anjeun.
  • Idéal digunakeun dina alat-alat anu henteu urang anggo sacara rutin tapi anu aksés kami teras-terasan.
  • Atuh ka pameungpeuk iklan, ieu moal ditingalikeun nalika browsing, sahingga halaman wéb tiasa dimuat langkung gancang.
  • Anjeun tiasa nyegah panggunaan browser anu teu dihoyongkeun ku ngaktipkeun kode PIN anu aman.
  • Anjeun tiasa ngahalangan pangotéktak anjeun ku ngaklik tombol konci.

Upami anjeun milarian pangotéktak anu nawiskeun privasi anjeun nalika nganggo Internét sareng nalika nganggo éta dina lingkungan anu dibagi, Kingpin mangrupikeun peramban anu anjeun milari, peramban anu Éta ngagaduhan harga di Mac App Store 2,49 euro.

Kingpin Private Browser (AppStore Link)
Browser pribadi Kingpin9,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)