Cherry Jones miluan pamaén séri "Lima Poe dina Peringatan"

Cherry jones lima dinten

Seri Apple TV + terus tumuh. Jalma-jalma anu parantos aya dina papan reklame terus ningkatkeun musim sareng anu bakal datang ningkat dina palaku aktor sareng aktris anu janten bagian ti aranjeunna. Ogé kami henteu nyarioskeun aktor / aktris naon waé. Kami nyarioskeun propésional anu hébat sareng penting anu bakal masihan séri ayana anu langkung ageung sareng kualitas anu langkung saé. Penultimate pikeun ngiluan Apple TV + anjeun parantos luar biasa Cherry Jones dina "Lima Poe dina Peringatan"

Jawara Emmy sareng Tony, Cherry Jones, parantos ngiringan pamaén serial TV Apple + anu bakal datang "Lima Poe di Peringatan." Anjeunna bakal maénkeun Susan Mulderick, diréktur asuhan di Rumah Sakit Peringatan sareng pupuhu panitia persiapan darurat na, numutkeun ka The Hollywood Reporter. Saatos Hurricane Katrina, anjeunna janten komandan insiden anu ditunjuk di rumah sakit.

Jones, dipikaterang pikeun karyana dina "Ngabélaan Yakub", "Suksesi" sareng "The Handmaid's Tale", ngiringan anggota pemeran anu aya Vera Farmiga, Cornelius Smith Jr sareng Adepero Oduye. John Ridley sareng Carlton Cuse adaptasi sareng éksékutip ngahasilkeun séri. Salaku tambahan, duanana bakal ngarahkeun kadang episode. Fink, panulis buku, bakalan janten produser dina séri ieu.

"Lima Poe di Peringatan" nyaritakeun saatosna Hurricane Katrina ti sudut pandang Rumah Sakit Peringatan New Orleans. Dumasar kana novél anu meunang Pulitzer Prize Sheri Fink, séri ieu ngungkit kana dilema moral sareng étika anu dipaksa ku tokoh-tokoh dina mangsa cobaan.

Step by step, Apple TV + ngalakukeun anu hadé sareng unggal dinten langkung éksténsif témbok seri, dokumenter sareng pilem. Aya seueur anu nyésa tapi jalanna diaspal na tangtu pikeun kualitas moal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.