Kumaha cageur folder Unduhan tina Dock upami urang parantos ngahapus

Nalika ngaunduh file naon waé tina internét, sadaya konténe disimpen langsung dina folder Undeuran, folder anu tiasa urang aksés langsung ti Dock, sabab éta caket tempat sampah. Kalayan teras-teras folder salawasna aya, teu kedah pikeun browsing Finder milari file anu diunduh atanapi ningali kumaha sakedik sakedik desktop kami ngeusian file, dina hal-hal anu henteu kapake gunana. Tapi kumaha upami folder unduhan parantos teu dihaja dihapus? Ngalangkungan Panimu urang tiasa ngaksésna, tapi éta parantos meryogikeun urang pikeun ngalakukeun langkung ti hiji léngkah sahingga urang kaleungitan geuwat.

Untungna, masalah alit ieu ngagaduhan solusi anu saderhana. Solusi ieu sami sareng anu tiasa urang anggo pikeun nempatkeun dina Dock folder naon waé anu urang badé teras-terasan sareng lirén muka Damn Finder pikeun salawasna aksés kana diréktori anu sami. Pikeun nempatkeun folder Unduhan deui dina Dock urang kedah neraskeun sapertos kieu.

Balikkeun folder Undeuran dina Dok

  • Mimiti urang muka éta Panimu
  • Teras anjeun buka menu luhur teras pencét dina ménu Ir. Teras pencét dina pilihan mimiti.
  • Finder bakal nunjukkeun ka kami sadaya folder sistem anu ditugaskeun pikeun pangguna kami. Pikeun nembongkeun folder Unduhan deui, urang kedah spilih éta teras sered ka darmaga, khususna ka daérah anu tiheula.
  • Sakali urang ngalaksanakeun operasi ieu, urang bakal ningali kumaha folder Unduhan nembongan deui di lokasi aslina.

macOS henteu ngamungkinkeun urang pikeun milarian folder naon waé dina Dock Aplikasi, Maka, boh folder Undeuran sareng folder sanés anu urang hoyong tambahkeun ka Dock, kedah aya di beulah katuhu na, tepat di handapeun garis vertikal gigireun aplikasi pamungkas anu ditingalikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diego cenahna

    saé pisan .. Kuring parantos ngahapus folder éta ku teu disangka-sangka sareng kuring panginten kuring kaleungitan inpormasi .. Kuring mulangkeunana saatos naon anu disebatkeun ku tulisan. hatur nuhun pisan

  2.   Andrea cenahna

    Kuring ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu sareng folder nembongan deui di gigireun tong sampah. Masalahna nyaéta sateuacan kuring teu dihaja mupus, folder unduhan di darmaga nampilkeun daptar ka luhur kalayan anu pang anyarna sareng ayeuna jandela dibuka kalayan sadaya unduhan dina urutan henteu sareng kuring henteu tiasa balik kana folder aslina kaayaan. Naha aya anu terang kumaha ngarobih folder dina dok Mac supados ngadaptar deui unduhan panganyarna? hatur nuhun

  3.   camila andrea cenahna

    Abdi hoyong upami aranjeunna masihan anjeun waleran anjeun tiasa ngabagi éta sareng kuring sabab kuring gaduh masalah anu sami ... pls

  4.   Javier cenahna

    Dina ikon anu disimpen dina dok sareng dina ménu pop-up na, pilih pilihan "Fan" dina "Tingali kontén salaku". Salam.

  5.   Armando cenahna

    Abdi henteu acan ngahapus folder, kuring henteu émut pisan. Kuring ngan saukur ngaleungit ti darmaga. Kalayan inpormasi anjeun, kuring parantos ngaaksés sareng nempatkeun dimana éta sateuacanna. Hatur nuhun pisan.

  6.   Pablo QM cenahna

    Hatur nuhun pisan! Kuring parantos teu dihaja ngahapus sareng ayeuna ku panjelasan anjeun kuring berhasil milarian ikon unduh dina Dock deui!

  7.   hijiac cenahna

    hatur nuhun pisan! Kuring ngan ukur ngalakukeun éta di Catalina sareng tanpa masalah ... April 2020

  8.   hijiac cenahna

    Abdi nambihan kana koméntar kuring sababaraha minggu ka pengker ... kuring gaduh masalah ... ayeuna folderna aya dina urutan abjad sareng henteu kronologis ... aranjeunna henteu ngalayanan kuring ogé? Kumaha kuring ngatur ulang aranjeunna?

  9.   Amalia cenahna

    Lepat kuring ngahapus folder teras nyimpen deui dina Dock, tapi kuring henteu tiasa kipas deui, sahingga mustahil mendakan nanaon. Dupi anjeun ngabantosan abdi? hatur nuhun

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Tempatkeun mouse dina folder download teras pencét tombol mouse katuhu. Di dinya aya pilihan tampilan anu béda dipidangkeun sareng anjeun tiasa milih modeu Kipas.

      Salam.

  10.   David cenahna

    Indikasi anu saé, kuring parantos ngalaksanakeunana sareng folder undeuran muncul dina Dock

  11.   ernesto alonso garcia nikah cenahna

    hatur nuhun bantosan pisan

  12.   ceremé cenahna

    Nuhun, kiat ngabantosan pisan