Chip M2 bakal sumping ka MacBook Air kalayan warna énggal

Render MacBook Air

Nembongan yén perusahaan Cupertino henteu ngagaduhan rencana pikeun ngaluncurkeun éta prosesor M2 anyar pikeun MacBooks sareng gosip anyar anu dikaluarkeun ku "Dylandkt" nunjukkeun yén Apple bakal mikirkeun ngaluncurkeun chip anyar ieu ku MacBook Air anu seger dina hal warna. Désainna moal robih teuing pikeun Air anyar tapi éta bakal nambihan, sapertos anu dituduhkeun ku saring ieu, prosésor Apple Silicon anyar sareng sababaraha warna anyar.

Dina pengertian ieu, urang parantos ningali rumor sababaraha minggu ngeunaan kamungkinan datangna prosésor panengah pikeun tim Pro 14 sareng 16 inci, disebat M1X atanapi anu sapertos kitu, tapi rumor anu diluncurkeun ku pangguna ieu nunjukkeun yén parobihan bakal henteu dugi dugi ka babak kahiji. taun payun, kalayan a MacBook Air seger di jero sareng luar.

Janten sigana urang bakal tetep tanpa parobihan kanggo MacBook Pro anu tiasa diluncurkeun ti Apple sateuacan akhir taun (sok ngupingkeun rumor-rumor pangénggalna ieu) dina prosés. Dina hal ieu, tweet anu diluncurkeun jelas, M2 anyar pikeun satengah mimiti taun payun sareng warna anyar:

Dina hal ieu rumor anu diluncurkeun ku pangguna Dylandkt henteu sadayana énggal sareng mangrupikeun sababaraha minggu ka pengker Jon Prosser anu kawéntar, ogé nyarios yén generasi salajengna acMacBook Air‌ bakal gaduh desain ulang anu lengkep, kisaran anu béda warna anu mirip sareng anu tiasa urang tingali dina iMac énggal sareng chip ‌M2‌.

Dylandkt nembé pencét tanda ku sababaraha peluncuran produk Apple. Nopémber kamari 2020, Dylandkt nyatakeun yén iPad Pro generasi salajengna bakal kalebet chip M1. Ieu lima bulan sateuacan alatna diluncurkeun sareng leres. Sateuacan peluncuran -iMac‌ 24 inci awal taun ieu, Dylandkt ngaramal yén iMac bakal nampi desain anyar sareng M1 bakal nambihan ...

Urang bakal ningali naha éta leres dina hal ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)