CleanMyMac X datang ka Mac App Store sareng ngagungkeun kami raffle 5 lisénsi

Sabaraha aplikasi anu tiasa dibanggakeun janten yuswa 12 taun? Nya, CleanMyMac X mangrupikeun salah sahijina, mangrupikeun tanda anu pasti yén éta ngalakukeun hal anu saé pisan. Saé pisan, éta ayeuna anjeun bahkan tiasa ngagaleuhna di Mac App Store, toko aplikasi pikeun macOS, sareng ngarayakeun kami raffle lima lisénsi diantara pamiarsa urang.

Antarbeungeut anu saé kalayan alat anu kapaké pisan

Sakumaha pentingna panganteur aplikasi, sareng sakedik perhatian sababaraha pangembang mayar kanggo éta, utamina upami ngeunaan jinis aplikasi "System Tools". Ieu sanés masalah sareng CleanMyMac X, anu éta dirancang henteu ngan ukur pikeun pikaresepeun sacara visual tapi ogé janten gampang dianggo. Aplikasi pembersih disk sareng paningkatan kinerja pikeun Mac anjeun bakal nempatkeun pangguna anu kirang maju deui, nanging dina MacPaw, pamekar CleanMyMac parantos tiasa nempatkeun sadaya alat anu dibawa aplikasi (anu henteu saeutik) dibedakeun kalayan sampurna, henteu dibarengan sareng ménu ogé katingali. Sareng ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

éta "sadaya-dina-hiji" dimana urang tiasa mendakan sagala rupa pakakas pikeun ningkatkeun kinerja komputer urang. Scanner pinter pikeun ngalakukeun scan gancang sistem sareng ngalakukeun beberesih anu henteu jero tapi épéktip, sahingga anjeun ngosongkeun sababaraha rohangan anu hadé dina hard drive anjeun anu diilikan ku elemen anu henteu perlu. Atanapi Sampah Sistem anu ngaleungitkeun unsur-unsur anu disimpen dina komputer anjeun anu anjeun henteu leres-leres anggo, sapertos file anu dihasilkeun nalika anjeun nyambungkeun iPhone anjeun, atanapi lampiran Surat anu disimpen upami anjeun peryogi, cache panyungsi, jsb.

Salaku tambahan pikeun ngabantosan rohangan dina hard drive anjeun, anjeun gaduh alat pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun malware, atanapi aplikasi pikeun ningkatkeun kinerja Mac anjeun. Naha anjeun terang sadaya aplikasi anu dijalankeun nalika Mac anjeun ngamimitian? Anjeun panginten henteu peryogi seueur diantarana. Nya, daripada kedah napigasi kana sababaraha menu dina preferensi sistem, CleanMyMac X nunjukkeun aranjeunna langsung sahingga anjeun tiasa mareuman anu teu anjeun peryogikeun.

Uninstaller aplikasi janten teu aya sesa aplikasi éta anu anjeun moal butuh deui, bagian pikeun ngapdet aplikasi anu parantos anjeun pasang, a file finder ageung supados proyék-proyék iMovie atanapi Final Cut Pro henteu ngeusian hard drive anjeun sareng pidéo anu anjeun henteu peryogi ... Sadaya ieu ku panganteur anu saderhana pisan sareng sampurna kahartos pikeun pangguna macOS.

Kami ogé ngagaduhan unsur dina taskbar anu salaku widget masihan kami inpormasi ngeunaan sadaya detil kinerja Mac kami, tiasa ngosongkeun sampah, ngosongkeun RAM, tingali suhu damel, beban, rohangan bébas dina hard drive urang, jst.

Ayeuna ogé di Mac App Store

CleanMyMac X parantos ngajauhan Mac App Store kusabab larangan anu ditumpukeun ku Apple ka toko na, tapi ayeuna MacPaw parantos berhasil adaptasi produk sareng modél bisnis na, sareng salian ti tiasa unduh aplikasi anjeun tina halaman wéb anjeun nyalira (link) anjeun ogé tiasa ngagaleuh éta dina Mac App Store (link) sareng kalebet kana paket aplikasi (langkung ti 160) anu anjeun kagungan langganan bulanan Setapp (link). Kumaha anjeun terang vérsi mana anu paling dipikaresep ku anjeun? Kami ngajelaskeun bédana utama:

  • Versi CleanMyMac X ti Mac App Store sareng halaman wéb MacPaw nawiskeun a modalitas langganan € 39.95 per taun, kalayan anu anjeun ngajamin sadayana pembaruan anu dileupaskeun nalika anjeun gaduh langganan aktip. Versi wéb ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeun pamayaran hiji-waktos € 89,95 Kalayan anjeun pastikeun anjeun gaduh sadayana apdet aplikasi dugi ka vérsi anyar dileupaskeun. Nalika ieu kajantenan, aranjeunna bakal nawiskeun anjeun diskon kana vérsi énggal (50%) ogé diskon 30% pikeun sésa aplikasi MacPaw anu anjeun mésér. Vérsi na Setapp gaduh biaya bulanan $ 9.99 sareng kalebet sadaya pembaruan salami anjeun gaduh langganan aktip.
  • Versi wéb tina CleanMyMac X tiasa dianggo dina hiji Mac, sanaos tawaran sayogi kanggo dianggo dina 2 atanapi 5 Mac. Versi Mac App Store tiasa dianggo dina sadaya Mac anjeun nganggo ID Apple anu sami. Setapp pikeun bagian na ngamungkinkeun panggunaan dina 2 Mac sacara standar.
  • Versi wéb paling lengkep, kalayan sadaya fitur, sapertos versi Setapp. Di Mac App Store anjeunna henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun ngarobih sababaraha fungsionalitas, minimal, tapi éta henteu saluyu sareng pedoman Apple sahingga teu acan tiasa kalebetkeun. Éta sanés fungsi anu bahaya, Apple ngan saukur henteu ngantepkeun aranjeunna ngarah teu tiasa dieksploitasi ku sababaraha aplikasi jahat. Upami anjeun hoyong vérsi 100%, anjeun kedah mésér vérsi wéb. Upami anjeun hoyong bagikeun dina sababaraha komputer, versi Mac App Store paling pikaresepeun.

Urang raffle lima lisénsi

Pikeun ngarayakeun dua belas taun CleanMyMac X sareng peluncuran na di Mac App Store, MacPaw panginten éta pasihan kami lima lisénsi versi wéb CleanMyMac X pikeun raffle diantara pamiarsa urang. Anjeun tiasa nganggo vérsi pinuh pikeun aplikasi, tanpa watesan naon waé. Pikeun kéngingkeun éta anjeun kedah waé nyumponan sarat saderhana ieu:

  • Tuturkeun SoydeMac dina Twitter (@Abdi amdeMac)
  • Masangkeun tweet anu nyebatkeun @SoydeMac kalayan hashtag #SorteoCleanMyMacX

Ti antara sadaya pamilon anu minuhan dua sarat saderhana ieu, kami bakal milih 5 anu bakal kéngingkeun lisénsi gratis pikeun CleanMyMac X (versi wéb). Undian bakal réngsé dina dinten Minggu, 3 Méi tabuh 23:59 wengi. (Waktos semén Spanyol). Kami bakal nyebarkeun daptar juara dina Twitter sareng dina tulisan ieu. Kabeneran!

Juara

Anu meunang juara pikeun lima lisénsi nyaéta: @ sono_O2, @ Vanya79, @dserranito, @elganyan sareng JJ_nene. Salamet. Kami bakal ngahubungi anjeun sacara pribadi pikeun masihan anjeun lisénsi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sateuacana cenahna

    Naon anu kajantenan pikeun para juara undian? Tanggal parantos kalangkung sareng aranjeunna henteu acan nerbitkeun naon-naon

    1.    Luis Padilla cenahna

      Yakin yén kami moal poho. Éta parantos diterbitkeun sareng kami parantos ngahubungi para pemenang.

  2.   David cenahna

    Hatur nuhun pisan Kami bagja pisan janten salah sahiji anu paling untung dina raffle ieu, anu kuring hatur nuhun, hoyong nyobian éta, kuring ngadorong sadayana pikeun nuturkeun halaman wéb anu hebat ieu.