Klon Apple Watch Series 7, mésér ti Primephonic sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti mac

Minggu anu ditangtoskeun perkawis sababaraha rumor ngeunaan produk Apple énggal pikeun sasih Séptémber ieu sareng sanaos sigana gancang, kami parantos aya dina bulan presentasi hebat perusahaan Cupertino, bulan Séptémber dimimitian sami atanapi langkung saé tibatan Agustus réngsé, kalayan seueur rumor sareng berita ngeunaan naon anu aranjeunna tiasa nampilkeun dina intina iPhone.

Ayeuna urang bade museurkeun panon ka minggu-minggu samemehna sareng urang bakal nyobian nempatkeun sapoé pikeun presentasi, dina hal ieu Sadayana nunjuk ka Salasa salajengna, 14 Séptémber salaku tanggal anu dituduhkeun pikeun acara presentasi ti séri Apple Watch tujuh kalayan desain anu diperbarui sareng iPhone 13 anyar.

Apple Watch Klon Cina

Di Cina henteu lami teuing sareng aranjeunna parantos ngagaduhan Klon tina modél anyar Apple Watch Series 7 dijual. Ieu sacara logis tiasa gaduh desain umum anu kirang ati-ati tibatan anu panginten diluncurkeun ku Apple tungtungna, tapi pikeun kéngingkeun ideu éta panginten rada saé.

Warta ieu di handap ngarujuk kana vérsi macOS Monterey béta sareng dina hal ieu kami ngahontal ka genep. Pasti Mungkin waktos ieu bakal janten anu paling seueur vérsi béta tina OS anu béda anu urang gaduh, tapi urang sering nyarios yén langkung saé pikeun nguji ieu ogé nalika aranjeunna dileupaskeun aranjeunna sumping kalayan kamungkinan mungkin minimum, urang bakal ningali iraha vérsi akhir sumping ...

Apple Music ngagugat persaingan henteu adil

Mésér anyar anu aya hubunganana sareng jasa dugi ka média minggu kamari Agustus 2021, dina hal ieu éta jasa streaming musik klasik Primephonic. Apple nampi jasa musik ieu pikeun asuhan katalog Apple Music anjeun anu lega sakedik deui.

Pikeun bérés kami hoyong bagikeun sareng anjeun warta ngeunaan dokumenter anyar anu tiasa ditingali ti ayeuna jasa streaming video Apple TV +. Dina hal ieu éta serangan anu kajantenan di Amérika Serikat dina 11/XNUMX sareng éta leres-leres nunjukkeun naon anu dimaksud di Gedong Bodas dina waktos éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.