Kaby Lake, generasi saterusna prosesor Intel

kaby-tasik-intel

Pasti langkung ti hiji anjeun panasaran sami sareng kuring ngeunaan pengumuman ieu prosésor Intel anyar, Naha aranjeunna badé sumping ka Mac atanapi éta bakal kajadian sami sareng Skylake ayeuna?

 

Di dieu urang kedah nunjukkeun sababaraha masalah sareng sanaos leres yén Intel ngaluncurkeun prosesor énggal anu ngagunakeun prosés 14 nm rada telat, Macs Apple mangrupikeun anu terakhir anu ngahijikeunana sareng sababaraha ogé masih ayeuna. Sareng anu sateuacanna vérsi, generasi ka 6 namina Haswell.

Di momen anu dipikaterang ngeunaan prosesor énggal ieu nyaéta yén aranjeunna moal sumping gancang sareng bakal langkung épisién dina hal konsumsi sumber sareng épisiénsi. Kanyataan penting anu séjén nyaéta yén prosesor ieu bakal sumping tina chipset Intel 200 Serires na bakal gaduh stop kontak LGA 1151 anu sami anu nganggo Skylake ogé bakal nambihan langkung seueur pilihan dina beus input / output ngamungkinkeun dugi ka 24 PCIe 3.9, dugi ka 6 sambungan SATA 3.0 6 Gbps sareng 10 port USB 3.0.

Apple vs Intel

Tétéla éfisiénsi na ngaleuwihan 5 atanapi 10% dibandingkeun sareng versi ayeuna. Detil sanés aya hubunganana sareng layar 5K sareng palabuhan Thunderbolt 3, kumargi dina layar 5K sareng prosesor ieu dukungan terintegrasi pikeun layar 60HZ malahan dua layar dina 30Hz bakal sumping.

Sacara prinsip, sadayana bakal langkung dioptimalkeun sareng ditingkatkeun pikeun kinerja anu langkung ageung sareng épisiénsi énergi anu langkung saé, tapi ieu peryogi waktos lami, sapertos anu dijelaskeun, prosesor Kaby Lake anu mimiti diharepkeun mimiti sumping. salami kuartal kaopat 2016. Maka urang bakal ningali naha Apple nambihan aranjeunna kana Mac atanapi henteu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)