Daptar puter anyar pikeun kagiatan sareng suasana di Apple Music

Apple Music ngagugat persaingan henteu adil

Salah sahiji novelties anu dibere dina acara Apple panungtungan patali Apple Music nyaéta runtuyan daptar anyar pikeun Apple Music. Saeutik-saeutik sareng henteu sakaligus perusahaan nambihan daptar puter ieu kana jasa musik perusahaan. Apple asalna nyarios dina acara "Unleashed" éta urang bakal ningali langkung ti 250 sumping pikeun milih numutkeun selera urang.

Dina hal ieu, perusahaan Cupertino ngalaksanakeun daptar puter ieu dina cara anu dikendali sareng sadayana bakal ogé sayogi kanggo layanan «Sora» énggal Kalayan mana pamaké tiasa naroskeun Siri pikeun maénkeun anu santai atanapi daptar puter pikeun tuangeun nyiptakeun lingkungan anu béda sareng langkung pribadi.

 Panutup animasi sayogi pikeun sadaya pangguna langganan

Dina hal ieu, Apple nambihan daptar énggal ka sadaya pangguna anu ngagaduhan langganan naon waé pikeun jasa éta. Janten salian ti gaduh langkung ti 90 juta lagu sareng 30 rébu daptar puter, ieu nambihan anyar pikeun kagiatan jeung ngadengekeun musik gumantung kana wanda.

Halaman na MacStories ngajalankeun pilarian pikeun manggihan jumlah maksimum playlist dirancang pikeun muterkeunana dumasar kana wanda jeung aktivitas. Sareng éta aranjeunna henteu dibédakeun sapertos kitu diantara rébuan daptar anu ayajanten langkung saé ngagaduhan panduan sapertos kieu. Apple Music nambihan sababaraha paningkatan anu dipidangkeun dina presentasi Apple panganyarna sareng AirPods generasi katilu anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.