Apple sareng Microsoft, data kauangan Apple sareng seueur deui. Pangalusna dina saminggu dina kuring ti Mac

Abdi ti mac

Kami parantos aya dina bulan Fébruari sareng sababaraha bulan gancang pas nalika kami gaduh seueur berita ngeunaan sagala anu kami resep. Apple dipasang minggu ieu ngeunaan hasil kauangan skandal, ngéléhkeun sadaya catetan sateuacanna dina période anu sami sareng ieu nunjukkeun dina suasana kusabab aya optimisme pikeun taun énggal anu nembé urang mimitian.

Tanpa hilap salah sahiji berita négatip tina minggu ieu anu urang ogé saenyana, dinten dinten Minggu urang ngamimitian bulan anyar Pébruari kalayan sumanget pisan pikeun naon anu bakal urang tingali sorotan minggu kamari tina ieu parantos katukang bulan Januari.

Data kasihatan

Anu mimiti aya hubunganana sareng data kaséhatan sareng ngahimpun Microsoft sareng Apple babarengan pikeun nyarioskeun na ngahijikeun data ieu. Masalah kaséhatan penting pikeun saha waé sareng dina hal ieu ngeunaan netepkeun protokol global pikeun tukeur data kaséhatan.

Jelas data konperénsi tina Hasil kauangan kuartal fiskal ieu pikeun Apple, tapi dina hal ieu urang bakal ningali anu béda sareng éta panghasilan anu dihasilkeun ku kategori Wearables, anu kalebet Apple Watch, AirPods, HomePod sareng sadaya headphone Beats aranjeunna parantos ngalangkungan anu diala ku penjualan Macs.

Kasus Nomad AirPods Pro

Kami teraskeun sareng berita anu saé pikeun Apple sareng pangguna na ogé anu goréng. Sareng éta stock tina AirPods Pro aya dina jam low sareng waktos ngantosan kanggo ngagaleuh headphone nirkabel ieu di sababaraha nagara nyaéta leuwih ti 28 dinten.

Akhirna urang moal tiasa hilap rumor anu diluncurkeun ku analis kasohor Ming-Chi Kuo. Dina kasempetan ieu sigana AirPower atanapi anu sami sami-sami maju deui, MacBook anyar sareng seueur produk sanés bakal nembongan, tong sono rumor ieu...

Wilujeng Minggu anu saé!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.