Dina 2025, Apple TV + bakal gaduh 26 juta palanggan

Apple TV

Dina sababaraha minggu ka pengker, kami parantos nyebarkeun sababaraha tulisan anu aya hubunganana sareng jumlah palanggan anu disayogikeun ku jasa streaming pidéo Apple. Dinten ayeuna kami gaduh laporan énggal, laporan anu henteu ngan ukur nawiskeun kami ramalan palanggan kanggo taun 2025, tapi ogé ngeunaan jumlah palanggan ayeuna.

Panilitian TV Digital, anu parantos nyebarkeun laporan anyar ieu, nyatakeun yén Dina 2025, Apple bakal gaduh 26 juta palanggan, sakedik bagian tina 126 juta palanggan anu bakal dipibanda Disney +. Dinten ayeuna, sareng numutkeun ka Bob Iger, CEO Disney, jasa pidéo streaming Disney ngagaduhan 28.6 juta palanggan.

Numutkeun kana média ieu, jumlah palanggan ayeuna anu mayar biaya agamana nyaéta 2,6 juta. Angka-angka ieu henteu kalebet jumlah pangguna anu ngaraosan Apple TV + gratis pikeun mésér produk Apple dina sababaraha bulan terakhir, naha éta mangrupikeun Mac, Apple TV, iPhone atanapi iPad. Upami anjeun ngitung pangguna anu henteu mayar, inohong na tiasa langkung ti tilu, sakitar 9 juta pangguna.

Dina akhir taunPanilitian TV Digital nyatakeun yén jumlah palanggan mayar bakal ngadeukeutan 3 juta, 2,9 juta janten pas. Salami pengumuman hasil kauangan kuartal terakhir 2019, Tim Cook nyatakeun yén Apple TV "énggal sareng ngajalankeun" tanpa nyebatkeun jumlah palanggan atanapi pangguna anu ngagunakeun jasa éta gratis.

Ngeunaan sesa jasa pidéo streaming, perusahaan-perusahaan ieu negeskeun yén ku 2025, Netflix bakal tetep janten raja anu teu dibantah pasar kalayan 227 juta palanggan (ayeuna sakitar 150 juta). Ladénan pidéo streaming Amazon, Amazon Prime Video, bakal pangkat kadua ku 133 juta palanggan. Ngeunaan jumlah HBO, éta henteu nunjukkeun inohong, kumargi dugi ka ngalegaan ka langkung seueur nagara, kamekaran kahareup terbatas pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.