Tanggal 28 Januari Apple bakal nunjukkeun hasil kauangan Q1 2020

logo Apple

Sadayana tos normal deui saatos liburan Natal saatos liburan, tokoh resmi Apple munggaran taun sumping, Tanggal 28 Januari, perusahaan bakal nawiskeun hasil kauangan tina kuartal ieu ka anu nyekel saham.

Data na masih penting pikeun sadayana, sanaos leres yén ieu henteu deui "juicy" dina hal inohong kumargi perusahaan parantos teu ngarobih data penjualan parantos sababaraha waktos, janten kami henteu terang data penjualan anu langsung data penjualan produk anjeun. Bisi kumaha ieu salah sahiji janji penting pikeun perusahaan kusabab seueur hal gumantung kana éta sareng di luhur sadayana kapercayaan ti pemegang saham utama.

Sakumaha urang nyebatkeun sababaraha dinten ka pengker, sigana penjualan Mac waktos ayeuna bakal lungsur sababaraha titik sapertos kami ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker nganggo data IDC ieu sareng ieu bakal janten bagian négatip tina hal éta kusabab sésa produk anu dijual Apple nyaéta dina waktos anu saé, kalebet AirPods, iPhone atanapi iPad. Tapi éta ogé yén jasa tetep nambihan penghasilan sanaos sumping anyar tina Apple TV + siga henteu baseuh teuing ogé antara pamaké. Urang bakal ningali naon anu tungtungna kajantenan sareng inohong ieu sareng naon anu detilna ngeunaan ieu hasil konferensi munggaran taun 2020 sareng liburan Natal di antawisna.

Dina akhir dinten, anu leres-leres penting dina kasus ieu nyaéta panghasilan disorot pikeun ngajaga investor wareg ku padamelan anu dilakukeun dina hal produk, software sareng jasa, tapi tangtosna, normal pikeun analis sareng ahli statistik janten salamina milarian detail kanggo terang inohong penjualan kanggo hiji produk atanapi produk anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.