Poé Perdana: Poéna Hadé pisan pikeun Mac sareng Asesoris

Poéna Mac Perdana Poé

Éta di dieu. Anu diantosan ku seueur Perdana Poe parantos dimimitian sababaraha jam ka pengker sareng, sapertos biasana, urang nawiskeun seueur tawaran, seueur di antawisna waktos terbatas sareng kadang-kadang, gumantung kana tawaran, aranjeunna gancang ngajual.

Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun Perdana Day kanggo ngabaru deui Mac anjeun atanapi mésér aksésoris pikeun alat-alat anjeun, kuring ngajak anjeun ningali daptar anu kuring tinggalkeun di handap ieu sareng poéna pangalusna dina Mac sareng asesoris.

Mac

MacBook Air 2020 tina 949 euro

El MacBook Air sareng prosésor Apple M1, kalayan 8 GB RAM sareng 256 GB panyimpenan SSD, sayogi kanggo 949 euro. Versi kalayan panyimpenan 512 GB, naék nepi ka 1.249 euro.

iMac 2021 tina 1.369 euro

IMac Anyar 2021

Énggal iMac ti 2021, sareng prosesor M1 sareng sayogi dina rupa-rupa warna, éta sayogi di Amazon salami Perdana Day kanggo saderhana euro 1.369, leres, ngan ukur modél dina pérak. Harga resmina na 1.449 euro.

Modél ieu dilebetkeun 8GB RAM, 256GB gudang, prosesor M1 Apple kalayan 8 inti sareng layar 24 inci kalayan résolusi 4,5K ngan ukur kandel 1,15 cm.

Model na 512 GB gudang ogé éta diturunkeun sareng nyaéta sayogi pikeun 1799 euro, 100 euro handapeun harga biasana na.

27-inci iMac 5K, modél 2020, tina 1.594 euro

iMac

Upami iMac anyar 24 inci leutik teuing pikeun anjeun sareng anjeun henteu tiasa ngantosan Apple ngaluncurkeun modél ku prosésor M1, anjeun kedah ningali kana IMac 27 inci, Modél 2020, anu sayogi kanggo 1.594 euro.

Modél ieu dilebetkeun 8 GB RAM sareng gudang 256 GB. Modél ieu ngempelkeun prosesor 5-core 3.1 GHz Intel I6, a 5 inci tampilan 27K  sareng grafik AMD Radeo Pro 5500 XT.

Mac Mini tina 739 euro

Apple Mac mini

Upami anjeun parantos gaduh mouse, keyboard sareng monitor sareng naon anu dipilari ngomean Mac Mini anjeun, dina Amazon anjeun bakal mendakan Mac Mini 2020, sareng Prosesor Apple M1, 8 GB RAM sareng 256 GB panyimpenan 730 euro. Harga biasana nyaéta 799 euro.

Kami ogé mendakan dina tawaran éta 512 modél GB neundeun sareng fitur anu sami (prosesor M1 sareng 8 GB RAM) pikeun 929 euro, anu potongan 100 euro dina harga biasana, nyaéta 1.029 euro.

Apple Watch

Seri 3 ti 169 euro

Apple Watch Series 3

El Apple Watch Series 3, alat anu siga éta bakal ditingalkeun tina watchOS 8 (akhirna upami diénggalan) mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun teu hoyong nyéépkeun seueur artos dina Apple Watch munggaran anjeun. Modél ieu sayogi dina vérsi 38mm kanggo ngan 169 euro.. nu Modél 42mm Éta ogé ditawarkeun pikeun 199 euro.

Seri 6 ti 369 euro

Apple Watch Series 6

ku euro 389, anjeun tiasa kéngingkeun modélna Apple Watch Series 6 kalayan GPS sareng 44mm, Modél nganggo kotak aluminium sareng tali silikon. Modél 40mm ogé dijual pikeun ngan euro 369.

Model anu aya hubunganana sareng data anjeun ogé mendakan diskon anu pikaresepeun: Seri 6 40mm kalayan data sélulér sayogi kanggo 418 euro sedengkeun anu Vérsi 44 mm dugi ka 459 euro.

Apple Watch Series 6 nawiskeun kami salaku novelty utami anu sateuacanna a méter oksigén getih. Éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol detak jantung urang ngalangkungan fungsi éléktrokardiogram anu dilebetkeun modél ieu ti Series 4.

barang-barang tambahan

AirPods Pro pikeun 188 euro

Apple AirPods Pro

Salah sahiji tawaran anu pangsaéna anu tiasa urang mendakan dina Poe Perdana, kami mendakan éta dina AirPods Pro, headphone nirkabel ngabatalkeun sora Apple anu sayogi euro 188, 100 euro langkung mirah tibatan di Apple Store.

AirPods pikeun 129 euro

Apple AirPods

Generasi kadua AirPods, ogé sayogi di a harga pisan pikaresepeun. Urang tiasa mendakan modél éta ngecas kabel pikeun 129 euro.

Pangrojong pikeun HomePod mini

Upami anjeun henteu ngan ukur resep nyéépkeun HomePod mini dina kabinet janten henteu diperhatoskeun, anjeun tiasa milih salah sahiji dukungan mini HomePod anu tiasa urang mendakan di Amazon sapertos modél PluzzAcc sarta salah sahiji cozycase, duanana sayogi 10,99 euro.

Ugreen 6-in-1 Hub

Upami anjeun badé ngalegaan palabuhan MacBook Air atanapi MacBook Pro anjeun sareng port USB-C, anjeun tiasa ningali Ugreen Hub ieu, Hub anu ngalangkungan dua port USB-C tina Mac kami, nawiskeun kami dugi ka 6 anu sanés kaluaran: 2 palabuhan USB 3.0, port 4K HDMI, SD sareng card reader TF, 3W USB-C Thunderbolt 100.

Hub ieu diintegrasikeun kana alat-alat sareng urang tiasa ngangkutna nganggo éta tanpa kedah dicandak teras dipasang. Harga biasana nyaéta 25,99 eurotapi urang tiasa mendakannana ngan ukur 20,79 euro.

Magic Mouse, Magic Keyboard sareng Magic Trackpad

Mouse jeung keyboard

Sedengkeun Apple masih mikir yén ngecas beurit di handapeun Masih mangrupikeun ideu anu saé, hiji-hijina pilihan anu urang anggo upami urang hoyong Mouse Sihir nyaéta milih vérsi ieu.

Magic Mouse 2 sayogi dina Space Gray. pikeun 86,64 euro. Kedah émut yén sababaraha dinten, sadaya asesoris dina warna ieu, teu aya deui kanggo dijual ngalangkungan saluran distribusi resmi Apple.

Dina waktos ayeuna, Amazon ogé sayogi Trakcpad di Space Gray harga 149 euro, Janten upami anjeun hoyong nyekel anjeunna ayeuna éta henteu dijual deui ku Apple, anjeun kedah nyandak kasempetan ieu.

Hal anu sami kajadian sareng Magic Keyboard sareng Numeric Keypad. Sedengkeun modél warna Spasi abu sayogi sayogi pikeun 149 euro (tanpa diskon nanaon), éta modél klasik bodas urang tiasa mendakan éta pikeun 121 euro.

Aluminium bracket kalayan sambungan USB-C

Satechi - mac accessories

Upami anjeun gaduh iMac sareng badé ngalegaan palabuhan sareng ngagaduhan langkung seueur, Satechi nawiskeun kami a kurung aluminium anu nawiskeun kami 1 port USB-C, 3 USB 3.0 port, microSD sareng slot kartu SD ogé port headphone 3,5 mm.

Modél ieu sayogi di rohangan kulawu sareng bodas. Urang tiasa mendakan di Amazon pikeun 89,99 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.