Diskon 280 euro kanggo ngagaleuh 13 ″ MacBook Pro kalayan prosesor M1

MacBook Pro

Upami anjeun salah sahiji jalma anu mikir mésér MacBook Pro 13 inci énggal sareng prosesor M1 énggal Apple, tulisan ieu pikaresep anjeun. Sareng ayeuna aya tawaran anu sayogi pikeun tim ieu kalayan prosesor pro Apple sareng 256 GB SSD éta nurunkeun harga ka 1169 euro.

Kami henteu yakin sabaraha lami panawaran ieu bakal tetep tapi hiji pangirangan harga € 280 dina mésér pakakas ieu diragukeun diskon anu saé pisan. Ogé, sapertos biasa, anjeun gaduh kayakinan sareng jaminan yén toko online ieu nawiskeun.

Di dieu anjeun tiasa mésér alat-alat Apple ieu kalayan diskon caket 300 euro

Éta anyar 1-inci MacBook Pro sareng Apple M13 Chip, kalayan 8 GB RAM sareng 256 GB SSD dina warna abu-abu. Tim-tim ieu anu diluncurkeun ku Apple Nopémber 2020 anu ka tukang pasti aya alternatif anu saé pisan pikeun para pangguna anu henteu mutuskeun antara mésér iPad atanapi MacBook, dina hal ieu dina tawaran anu urang ayeuna gaduh dina méja sigana urang mah spektakuler sareng leres-leres ngagulingkeun kasaimbangan nuju Mac.

Janten upami anjeun mikirkeun pilihan mésér salah sahiji MacBook Pros 13 inci énggal ieu jaga tetep émutan ieu kumargi hargana saé pisan. Éta bakal gumantung nalika maca tulisan ieu upami tawaran masih aktip atanapi henteu. Anu jelas nyaéta ieu pasti aya harga anu paling saé pikeun MacBook Pro 13 inci ieu sareng prosesor M1 dugi ka 11 Méi 2021.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.