Diskon dina sababaraha tali Juuk pikeun Apple Watch

Diskon Juuk

Juuk mangrupikeun firma anu mana kami untung pikeun kolaborasi di Soy de Mac sareng aranjeunna leres-leres mangrupikeun firma anu ngagaduhan kualitas bahan sareng desain anu spektakuler pikeun ngarobah tali Apple Watch kami.

Nya, ayeuna-ayeuna aranjeunna nawiskeun diskon penting dina halaman wéb sareng éta sababna kami hoyong ngundang anjeun pikeun ningali sabab diskon penting. Ieu kasus model sapertos Lampu Juuk dina ukuran na 42 / 44mm didamel tina aluminium super ringan éta aranjeunna turun tina 103 euro dugi ka 61,95 atanapi kulit Italia Korza ogé dina ukuran 42 sareng 44mm na anu ngagaduhan potongan harga 27 euro.

Sabenernna Juuk rupa-rupa modél anu sayogi sareng sababaraha di antawisna anu dijual janten naséhat anu paling saé ayeuna nyaéta anjeun ngaliwat halaman wébna pikeun ningali naha anjeun tiasa mendakan salah sahiji tawaran ieu anu cocog sareng anu anjeun milari. Aya tilu model anu diskon ayeuna tapi éta dirobah numutkeun paménta.

Éta ngeunaan ngeureunkeun inventaris anu dipibanda dina wéb sareng diskon penting sabab sababaraha modél dugi ka 40% pangirangan harga na. Sakumaha dituduhkeun ku perusahaan, tawaran ieu bakal aktip sababaraha dinten atanapi nalika saham masih aya, janten tong ngantosan lami teuing upami anjeun hoyong salah sahiji na pikeun Apple Watch anjeun. Minggu hareup, 8 Agustus, promosi sareng diskon bakal réngsé. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.