Disney +: kami ngawartosan anjeun sadayana anu anjeun kedah terang

Disney +

Ladénan pidéo streaming anyar badé dugi ka Spanyol. Leres, urang nyarios ngeunaan Disney +, taruhan anyar hiburan sareng komunikasi buta. Bakal salajengna 24 Maret iraha ti jam 0:00, nalika layanan anyar ieu ngamimitian perjalanan di Spanyol.

Kalayan datangna Disney + kana pidangan audiovisual streaming Spanyol, perlu naros ka diri urang mana waé jasa anyar ieu pantes, jasa anu, sapertos Apple TV +, bakal ngagaduhan langkung seueur eusi aslina anu terbatas. Eusi aslina, janten jelas.

Kalayan datangna Bob Iger kana jabatan CEO perusahaan di 2005 (sababaraha dinten ka pengker anjeunna ngumumkeun pengunduran diri) laju akuisisi Disney parantos ningkat sacara signifikan sareng dugi ka ayeuna ngagaduhan hak pikeun sagas anu paling nguntungkeun dina sajarah pilem sapertos Star Wars, Marvel, Pixar, dunya berita ngalangkungan ABC sareng ESPN sareng dokumenter sareng National Geographic.

Disney + Katalog

Disney +

Katalog dina labél Disney ageung, upami henteu hébat. Pilem Star Wars, pilem Marvel, Simpsons, pilem Pixar ... ogé sajumlah ageung séri kanggo pamiarsa rumaja sareng ti mana tokoh sapertos Miley Cyrus, Lindsay Logan, Selena Gomez, Demi Lovato ... sareng anu sanésna seueur. Urang ogé kedah ngalebetkeun dokuméntasi National Geographic, janten henteu sadayana santai, tapi ogé budaya.

Éta panginten pikeun sababaraha pangguna anu tiasa ngaraosan sagas ieu mangrupikeun alesan langkung ti cukup pikeun ambing percanten jasa ieu tanpa mikir dua kali, tapi sanés mayoritasna. Pangguna anu ayeuna ngagaduhan Netflix, HBO atanapi Amazon Prime ngontrak, pikeun namina anu paling dikenal, lakukeun pikeun eusi aslina anu aranjeunna rutin ngaleupaskeun.

Kuring henteu terang saha waé anu ngiring aranjeunna ngan ukur tiasa mikaresep séri atanapi pilem lami sareng anu ayeuna aya dina platform, tapi tiasa lirén di masa hareup. Tarohan Disney pikeun mikat pangguna henteu ngan ukur dumasar kana katalog na, tapi ogé ngahasilkeun kandungan éksklusif, eusi anu ngan ukur bakal sayogi dina platform na.

Kaseueuran eusi ieu mangrupikeun séri (salah sahiji obyek wisata pangbadagna ladénan pidéo streaming), tapi salaku tambahan, urang ogé bakal mendakan sadayana tina pilem dugi ka dokumenter, kalebet kartun.

Mandalorian

Tarohan pangpentingna Disney nyaéta The Mandalorian, séri anu parantos sayogi lengkep di nagara-nagara dimana Disney + sayogi ti saprak diluncurkeun sareng episode anu munggaran bakal sayogi dina 24 Maret, nambihan épisode anu anyar unggal minggu.

Klon Perang, séri animasi dumasar kana alam semesta Star Wars, bakal perdana usum katujuh sareng akhir na di Disney +, sareng dimana urang ogé bakal mendakan sesa musim.

Nalika ngeunaan Marvel, urang bakal kedah ngantosan sababaraha bulan, panginten dugi ka usum gugur pikeun ngararasakeun séri. Falcon sareng Prajurit Musim Dingin, Pilem disetél saatos pilem Avengers: Endgame. Séri sanés anu aya hubunganana sareng Marvel sareng anu museur kana asal usul tokohna, Loki, Hawkeye, bulan y Wandavision éta bakal nyandak sakedik deui dugi.

Tinggi musik Sakola

Seri barudak, anu parantos sayogi dina Disney Channel, ogé bakal sayogi dina layanan vidéo streaming Disney anu anyar, sareng anu séri énggal sapertos Musik SMA: The Musical: The Series. Serial ieu nuturkeun jejak Glee (siri Fox anu ayeuna janten bagian ti Disney) anu suksés pisan sababaraha taun ka pengker.

Upami urang nyarioskeun ngeunaan film dokumenter, tarohan Disney dipendakan dina Marvel Project Hero, Sapoe di Disney sareng The World Numutkeun Jeff Goldblum. Di Pahlawan Proyék Marvel, urang bakal mendakan carita nonoman milari jalan kaluar tina masalah sadidinten anu disanghareupan. Dinten di Disney, bakal nunjukkeun ka urang dina épisode-épisode pondok, operasi Disney raksasa, boh dina aspek sinématografi boh di taman téma na. Dunya numutkeun ka Jeff Goldblum Éta bakal nunjukkeun urang cara séjén pikeun ningali kahirupan, budaya sanés, nilai-nilai sanés anu kadang kabur ti anu biasa.

Alat anu kompatibel

Strategi anu Spotify dimimitian ku layanan musik streaming na nyaéta salah sahiji anu kedah diturutan ku jasa mana waé janten kasuksesan masal. Disney + bakal sayogi ngalangkungan aplikasi dina sadaya alat nganggo layar sareng aksés internét.

  • Browser wéb ngalangkungan halaman Disney +.
  • Smartphone sareng tablet Android dikelola ku Android 5.0 atanapi langkung luhur
  • iPhone, iPad sareng iPod touch dikelola ku ios 11 atanapi langkung luhur.
  • Tablet Seuneu Amazon
  • Atur kotak top dikelola ku Android
  • Apple TV generasi ka 4 saterusna
  • Chromecasts
  • Amazon Fire TV Stick
  • Paranti Roku
  • PlayStation 4
  • Xbox One
  • Samsung Smart TVs anu pencét pasar ti 2016
  • LG Smart TV anu pencét pasar ti 2016
  • Sony Smart TV dikelola ku Android TV

Premiere sakaligus

Disney nyatakeun yén, sajauh mungkin, perdana séri na bakal sakaligus di sadaya nagara tempat layanan vidéo streaming na / bakal sayogi, janten kamungkinan sababaraha perdana anu sanés bakal ditunda sababaraha dinten dugi ka nagara urang.

Kualitas 4K HDR

Salaku ladénan pidéo streaming anu saé sareng uyah na, Disney + bakal ngijinkeun kami terasrasakeun kontén anjeun dina resolusi 4K HDRsalami éta aya.

Alat sakaligus, unduhan kontén sareng propil

Unggal akun Disney + ngamungkinkeun urang nyiptakeun 7 propil anu béda, Sangkan unggal anggota kulawarga ngahususkeun karesep, karesep sareng konténna. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun kami ngaunduh eusi anu aya di nepi ka 10 alat. Supados sakulawargi tiasa ngaraosan kontén anu sayogi dina Disney +, Disney nawiskeun kami 4 jandéla playback.

Harga sareng kasadiaan

Disney +

Harga bulanan Disney + nyaéta 6,99 euro. Upami sateuacan diluncurkeun di Spanyol, urang ngontrak sataun jasa, urang tiasa ngamangpaatkeun tawaran peluncuran sareng nikmati taun munggaran ngan ukur 59,99 euro, tawaran anu ngan ukur aya dugi ka 23 Maret jam 23:59 wengi anu anjeun tiasa daptar tina tautan ieu.

Salaku jasa anu saé pantes uyah na, Disney + nawarkeun masa sidang 7 dinten, langkung ti cekap waktos kanggo mariksa naha katalog sareng kualitas layanan anu ditawarkeun ka kami pantes, bahkan upami éta ngan 6,99 euro per bulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.