Disney + ogé bakal ngirangan kualitas jasa sapertos Apple TV +, Netflix, YouTube sareng Amazon Prime

Disney +

Salami saminggu katukang, seueur anu janten jasa anu ngumumkeun yén aranjeunna ngirangan kualitas jasa pidéo streamingna supados henteu runtuh internét di Éropa, kusabab kanyataan yén beuki seueur nagara anu ngawatesan gerakan wargana di Éropa.

Disney +, jasa pidéo streaming Disney, nembé ngumumkeun yén nalika ngamimitian jasa énjingna, 24 Maret, di kaseueuran nagara Éropa, éta ogé bakal ngalakukeun éta ku ngirangan kualitas layanan, nyaéta, urang moal tiasa ngaraosan pilem sareng séri karesep urang dina HD atanapi 4k.

Di Spanyol, urang tiasa mendakan lagu-lagu dina waos gigi, kumargi di Perancis, peluncuran jasa éta parantos nyangsang kusabab paménta pamaréntah Perancis nyangsang peluncuranana di nagara tatangga, menerkeun paménta anu aranjeunna hoyongkeun pikeun mastikeun operasi infrastruktur broadband anu hadé dina waktos internét nyanghareupan jumlah lalu lintas anu langkung seueur kusabab jalma-jalma aya kajebak di imahna pikeun nyobaan ngandung panyebaran virus corona.

Disney + bakal sayogi ti énjing ka pasar utama Éropa, kajabi Perancis, anu badé tumaros dina 7 April, salami kontén virus pikaresep. Kanggo ayeuna, ukuran ngirangan kualitas layanan dina Netflilx, YouTube, Amazon Prime sareng Apple TV + Éta salami 30 dinten, lilana anu tiasa diperpanjang.

Dina akhir taun 2019, Disney + ngagaduhan 26,5 juta palanggan, jumlah anu ningkat janten 28,6 juta dina akhir Pébruari. Angka ieu kanggo Amérika Serikat hungkul, janten tiasa ningali kamekaran ageung mulai énjing nalika diluncurkeun di Éropa.

Disney +

Harga bulanan Disney + nyaéta 6,99 euro. Upami sateuacan diluncurkeun di Spanyol, urang ngontrak sataun jasa, urang tiasa ngamangpaatkeun tawaran peluncuran sareng nikmati taun munggaran ngan ukur 59,99 euro, tawaran anu ngan ukur aya dugi ka 23 Maret jam 23:59 wengi anu anjeun tiasa daptar tina tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.