Urang tiasa ningali dokumenter ngeunaan Billie Eilish dina Apple TV +

Billie Eilish

Éta sanés anu sanés, atanapi sigana moal janten anu terakhir, dokumenter ngeunaan kahirupan seniman anu bakal urang anggo kana jasa vidéo streaming Apple, Apple TV +, layanan anu dimimitian operasi tanggal 1 Nopémber kalayan kontén anu cukup kawates sareng ka mana episode anyar ditambihan unggal minggu.

Dugi ka ayeuna, dokumenter ku seniman atanapi grup parantos sayogi ngalangkungan Apple Music, saolah-olah éta tambihan, tapi, ti ayeuna aranjeunna bakal aya dina Apple TV +. Anu kahiji diantarana bakal janten jalma anu nunjukkeun urang unggal dinten ti senimanBillie Eilish salami prosés produksi laguna.

Mangrupikeun masalah waktos sateuacan dokumenter anu aya dina Apple Music ti Ed Sheeran, Panulis lagu, Sarta tina Taylor Swift, Wisata Dunya 1989, tungtungna ogé ngahontal platform ieu, atanapi sahenteuna éta logis pikeun mikir ngeunaan éta.

Apple TV +, sapertos platform pidéo streaming anu sanés, henteu ngan ukur nawiskeun kami séri sareng pilem, tapi ogé ogé nawiskeun dokumenter, Janten naon waé jinis eusi audiovisual ngagaduhan tempat.

Dina waktos ayeuna teu aya perkiraan tanggal rilis pikeun film dokumenter ku Billie Eilish, penyanyi anu ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker kolaborasi sareng Rosalía, sanés seniman modéren dina pidangan musik ayeuna.

Éta henteu sadayana warta anu saé dina Apple TV +

The bankir

Dina awal Désémber, Apple ngagaduhan niat ngaleupaskeun pilem éksklusif munggaran tina platform na di bioskop, The Banker, siri anu kanggo ayeuna parantos dilebetkeun kana laci kenangan, kusabab tuduhan nyiksa seksual ti salah saurang adi tiri ka putra protagonis carita, Bernard Garret, anu ogé produser pilem ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.