Unduh musik ka Mac anjeun tina YouTube sareng aplikasi YouTube ka mp3

Upami anjeun resep pikeun sagala hal anu aya hubunganana sareng YouTube, pastina anjeun kantos ningali diri dina kaayaan hoyong kéngingkeun audio tina pidéo YouTube tangtu. Aya seueur cara pikeun kéngingkeun file audio éta sareng dinten ieu kami hoyong nunjukkeun anjeun salah sahijina.

Aplikasi anu kuring unduh audio tina YouTube nyaéta ngalangkungan aplikasi YouTube dugi ka mp3 ti MediaHuman. Mangrupikeun aplikasi anu cocog sareng macOS sareng dina sababaraha detik ngamungkinkeun anjeun ngaunduh audio tina pidéo mana waé anu dihosting dina sérver YouTube.

Seueur waktos anu diperyogikeun ku pangguna Mac kéngingkeun audio tina pidéo anu tangtu ti Youtube ku alesan naon waé sareng sanaos seueur anu nyarios yén ieu henteu kedah dilakukeun, aya seueur aplikasi anu ngamungkinkeun urang kéngingkeun file audio ieu.

Dinten ieu kami nampilkeun anjeun a aplikasi ti imah MediaHuman éta ngalakukeun sadayana anu dianggo pikeun anjeun sareng dina sababaraha detik anjeun gaduh audio tina pidéo YouTube anu anjeun pikahoyong dina hard drive anjeun. Aplikasi na gratis sareng anjeun tiasa ngaunduh tina wéb salajengna.

Operasi na saderhana pisan sareng hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun nyaéta arahkeun dina YouTube kana pidéo ti mana kami hoyong kéngingkeun audio sareng nyalin alamatna tina bilah alamat. Alamat ieu sacara otomatis parantos sayogi dina aplikasi YouTube kana mp3 sahingga urang tiasa mencét Témpél Url. Ayeuna urang ngan ukur kedah mencét tombol unduh sareng urang bakal ngagaduhan audio dina hard drive urang dina waktos anu singget.

Audio anu diunduh ayana di Musik> Diunduh ku MediaHuman kecuali anjeun angkat ka preferensi aplikasi sareng ngarobih jalur dimana file anu diunduh disimpen.

Leres, anjeun terang kirimkeun MP3 ku Whatsapp, anjeun tiasa nganggo unduhan YouTube kanggo ngabagi kontak favorit anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.