Kumaha cara turun tina macOS High Sierra ka macOS Sierra

Ieu mangrupikeun pilihan anu sayogi pikeun pangguna anu parantos masang versi macOS Sierra ayeuna atanapi langsung gaduh installer dina USB anu parantos didamel. Ti dinten ayeuna, nalika urang nyerat tulisan ieu, versi anyar macOS High Sierra nembé dileupaskeun sareng kamungkinan seueur pangguna henteu gaduh Mac anu diperbarui, dina hal ieu penting pikeun nyiptakeun disk ieu tiasa dipasang dina USB atanapi disk éksternal.

Upami anjeun parantos masang macOS High Sierra, pilihan anu kami nunjukkeun ayeuna pikeun kéngingkeun vérsi sistem operasi anu sateuacanna, macOS Sierra. Pikeun ngalaksanakeun downgrade aya seueur pilihan tapi anu paling disarankeun sareng dipercaya nyaéta nyieun USB bootable ieu ti Mac anu parantos dipasang macOS Sierrasabab bakal vérsi anu dipercaya jeung asli. Henteu janten masalah naha éta tina iMac, Mac mini atanapi MacBook, aranjeunna sadayana jalanna sami.

Dina internét kami ogé tiasa mendakan vérsi ieu sistem operasi Apple atanapi urang bahkan tiasa downgrade tina salinan Time Machine anu lami, tapi langkung saé aksés langsung ti Mac sareng nyiptakeun installer. Ieu mangrupikeun hal anu dimiliki seueur pangguna upami urang ngalakukeun pamasangan enol dina unggal vérsi dipidangkeun dina WWDC sabab perlu nyieun USB ieu, ieu tiasa dianggo pikeun urang sampurna.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun balik deui ka macOS Sierra

Léngkah awal nyaéta anu biasana: cadangan pikeun Mesin Waktos atanapi sami nyingkahan masalah upami gagal. Ieu léngkah munggaran dina sadaya kasus sareng éta tanpa salinan ieu maka timbul masalah leungitna data, jsb.

Ayeuna urang kedah jieun installer macOS Sierra Éta tiasa sacara gampil dilakukeun nganggo USB 8GB minimal. Pikeun ngalakukeun ieu, urang tiasa nuturkeun léngkah ieu anu ampir sami sareng ngadamel macOS High Sierra installer sareng ngalakukeun pamasangan enol:

  • Nalika urang gaduh macOS Sierra dina Mac kami ngalebetkeun USB 8GB atanapi langkung
  • Format sareng ganti nami USB kana "Untitled"
  • Kami muka Terminal sareng nempelkeun kode ieu: sudo / Applications / Install \ macOS \ Sierra.app/Contents/Resource/createinstallmedia –volume / Volume / Untitled –applicationpath / Applications / Install \ macOS \ Sierra.app –nointeraction
  • Kami ngalebetkeun kecap akses pangguna sareng ngantosan éta réngsé

Nalika prosés ieu réngsé (éta bakal nyandak sakedik gumantung kana Mac sareng USB speed) anu kedah urang lakukeun nyaéta pormat disk anu dipasang sistem operasi macOS High Sierra ti Disk Utility sareng éta waé. Ayeuna giliran urang pasang tina USB sareng pikeun ieu naon anu kedah urang lakukeun nyaéta pareuman Mac sareng nganggo USB anu nyambung kana komputer nalika hurung pencét Alt, Kami milih USB pikeun masang macOS Sierra sareng nalika réngsé kami bakal ngagaduhan Sierra deui dina Mac.

Disarankeun nganggo macOS High Sierra kusabab bédana antara kadua sistim sababaraha sareng urang moal perhatoskeun pamutahiran nalika ngaunduh vérsi, tapi urang ngantepkeun ieu dina panangan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Kernel panik cenahna

    Kumaha carana kuring tiasa ngadamel usb MacOs SIerra upami teu aya deui di AppStore?

    1.    Juan B Salas cenahna
  2.   Cristian cenahna

    aya jalan anu sanés ... sakedik langkung panjang tapi épéktip upami anjeun badé ngadamel USB nganggo OS Sierra (kumargi kuring henteu percanten kana vérsi anu aya ngalangkungan arus). Éta pikeun downgrade ka El Capitan ... dina vérsi ieu upami anjeun tiasa ningali dina bagian anu dibeli OS Sierra unduh éta sareng jantenkeun USB.

  3.   Carlos Leon cenahna

    Kuring parantos nganggo ragaji anu luhur, tapi kusabab éta ngagaduhan MacBook Pro kuring langkung laun tibatan biasana, éta nutup aplikasi, peryogi waktos sareng éta ngaganggu kuring ... kuring bagja pisan.

  4.   Paqui Ka cenahna

    Abdi sareng Carlos Leon, kumargi kuring nempatkeun ragaji luhur kana macbook pro éta mangrupikeun kentang kalayan konci. Kuring resep pisan sareng Sierra, sadayana lancar sareng hasil. ku Sierra anu luhur sagalana kacilakaan, dibutuhkeun sarébu taun pikeun ngamimitian dibandingkeun sareng anu sateuacanna sareng sadayana ditutup, ngagantung atanapi ngan saukur program henteu cocog sareng format anu anyar. Hayu, aranjeunna tiasa nyarios yén sanajan éta pérsi resmi, éta kalakuanana siga béta dina tahap kadua na paling. Kuring ngabayangkeun yén éta bakal janten harga anu dibayar pikeun sistem gratis, tapi hayu ... waktos salajengna abdi badé ngantosan sakedik sateuacan ngapdet

  5.   Irene cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku 2 anu terakhir. Kami sadayana parantos ningkat di kantor (desain) sareng komputer anu langkung lami (pertengahan 2009) anu sangsara parah ... sareng sadayana langkung laun. Salian ti kanyataan yén kami parantos béak plugin manager font (FontAgent) sabab éta méré seueur masalah sareng kuring yakin éta MacOs damn.
    Butuh waktos anu lami pikeun ngamutahirkeun alat-alat na ayeuna parantos lami pisan pikeun downgrade ... kuring henteu nyarankeun ka saha waé. Sahenteuna pikeun ayeuna!

  6.   Mauricio Penagos cenahna

    Dinten ayeuna kuring angkat ka High Sierra sareng Kantor 2010 lirén damel sareng Sierra, henteu kunanaon. Naon anu kuring tiasa lakukeun ayeuna? Abdi kedah mésér Kantor énggal?.
    Anu goréng nyaéta ku ngagunakeun parangkat lunak beberesih (Dr. Cleaner) kuring ngabersihkeun sadayana komputer, file sampah sistem, jst.

  7.   Juan David cenahna

    Anjeun kedah lebetkeun tautan ieu tina apel anu sami https://support.apple.com/es-cl/HT208202Éta nyandak anjeun ka toko aplikasi anu nunjukkeun versi MacOs Sierra ku anjeun supaya anjeun tiasa ngaunduh kana vérsi anu sateuacanna, ngaunduh sareng anjeunna ngurus sadayana.

    1.    María cenahna

      Halo! Éta moal ngantep kuring masangkeunana, éta nyatakeun éta versi lami teuing, naha anjeun terang naon anu kuring tiasa lakukeun pikeun nga-instal na?

  8.   Mar cenahna

    Halo! Éta henteu ngantep kuring masangna, ogé éta mangrupikeun vérsi anu lami teuing, naha aya anu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun masangna?
    hatur nuhun

    1.    Juan B Salas cenahna

      Dina tiori, anu dituduhkeun nyaéta aya vérsi anu diénggalan dipasang dina komputer sareng anjeun ngan ukur kedah pencét teraskeun waé

  9.   Didier cenahna

    Halo, anjeun tiasa angkat tina versi High Sierra ka Sierra kalayan High anu janten sistem operasi dasar?
    Upami kitu, naha jaminan na leungit?

  10.   Rogelio Arrambide cenahna

    Kumaha kabarna, saha anu tiasa ngabantosan kuring ??, kuring kantos lami ti payun ti Sierra, (saur El Capitan?) Sareng kuring ngarobih disk janten padet sareng WOOOWW MacBook Pro kuring damel éndah telat 2011 ....

    Sadayana henteu kunanaon sareng kuring henteu resep ngomean OS nalika éta anyar sabab SOKONGNA nga-serikeun bug, janten dugi ngan 2-3 minggu ka tukang kuring mutuskeun pikeun ngapdet ka Sierra, sadayana saé sigana sareng kuring pikir kasalahan kuring nyaéta kuring ningali yén era paling anyar High Sierra sareng sababaraha dinten saterasna, kuring ngénggalan ka HIG Sierra sareng ti dinya nyeri sirah kuring dimimitian !!!!!.

    Mimiti ku kanyataan yén aplikasi 32bit moal dianggo deui gancang, anu dina hal ieu kuring parantos damel sampurna sareng Office 2011 atanapi 2010, kuring henteu terang janten ayeuna kuring kedah mésér anu énggal, janten kuring mimiti mutuskeun. pikeun éta di YouTube sareng diunduh 2016, anu kuring reuwas éta ogé 32bit !!!!! ... Pokokna, nyatana mesinna lambat, nalika ngagulung dina sababaraha bagéan éta sigana 486 ti 2000 sareng sacara umum umumna bagian sanésna sacara signifikan langkung laun tibatan éta. sateuacan .....

    Ayeuna, kuring TEU BISA NYETAK !!!, upami kuring tiasa nyetak nganggo vérsi ieu sareng sadayana, tapi kumargi kamari, printerna aya dina waktos sakedap, anjeun ngirimkeun hal pikeun nyetak, éta ngahontal daptar cetak sareng dina «play button» saur neraskeun deui percetakan, anjeun mencét éta, éta sigana siga badé ngamimitian, éta ngalirkeun palang dokumén sareng saatos 3-4 detik, éta balik deui ka modeu anu sami, masalahna nyaéta upami kuring tiasa nyetak dina printer anu sami HP multifungsi, tina komputer anu sanés, ti iphone, sareng sajabana. Kuring bahkan muka HP Utility, kuring nyetak waktos uji coba sareng nyetakna, kuring masihan scanner sareng éta tiasa dianggo…. KABEH MASALAH ANJEUN PRINT ti MacBook mah ...

    Kuring parantos ngalaksanakeun sadayana, ngawangun deui pref percetakan, angkat ka perpustakaan sareng nyalin com.apple.impresion, jsb jsb, nyabut sareng nempatkeun printer deui, KABEH !!!.

    Mamang abdi kumaha rumit nyaéta balik ka Sierra, dina salah sahiji dugi ka Capitan, sabab salinan kaamanan terakhir anu kuring gaduh, nyaéta nalika kuring masih Sierra, ku High Sierra kuring henteu nyetél mesin waktos pikeun nyalin, tapi Kuring sieun lamun kuring ngadamel cadangan sareng High Sierra, abdi henteu tiasa nganggo deui di Sierra, nanging, salinan na parantos yuswa 2 minggu sareng kuring pasti parantos ngarobih sababaraha dokumén, khususna Dropbox !!!

    TULUNG !!
    1.- Naha kuring tiasa ngadamel salinan cadangan sahingga ieu mangrupikeun dokumen anu paling anyar sareng ti ditu kuring tiasa ngalakukeun sadayana prosés pikeun masang deui Sierra sareng kuring tiasa nempelkeun salinanna tanpa nyungkeun kuring ngapdet ka High Sierra?
    2.- Naha kuring bakal ngagaduhan masalah anu sanés anu MacBook didorong?
    3.- Naha kuring tiasa dina sababaraha waktos mikir yén pagelaran anu kuring gaduh sareng Capitan, naha kuring tiasa gaduh sareng High Sierra?
    4.- Naon résiko kantun nyalin folder Dropbox kanggo nganggo salinan cadangan Sierra teras ngan ngagentos Dropbox?
    5.- Naha masalah printer patali?

    Saha anu tiasa ngabantosan abdi?

    Hatur nuhun