Kumaha eunteung layar Mac

Eunteung layar Mac

Aya kamungkinan yén, dina kasempetan, anjeun geus overwhelmed jeung ukuran layar Mac, nalika digawé di hiji proyék, sarta geus dianggap kamungkinan meuli monitor éksternal. Sanaos leres yén éta mangrupikeun solusi panggancangna sareng panggampangna, upami urang gaduh iPad, urang panginten henteu kedah investasi.

Ucapkeun anjeun pilari métode pikeun eunteung layar MacSalajengna, kami nunjukkeun anjeun pilihan anu pangsaéna anu ayeuna aya di pasar, boh pilihan asli anu ditawarkeun Apple ka kami sareng anu kami gaduh ku pihak katilu sareng anu sah.

AirPlay

Layar mirroring Mac jeung AirPlay

Upami urang hoyong manjangkeun eusi nu dipintonkeun dina layar televisi nu urang boga Apple TV disambungkeun, urang tiasa ngalakukeun eta ti macOS High Sierra saterusna.

Prosésna saderhana sapertos ngaklik dina ikon airplay lokasina di bar menu luhur Mac urang, tur pilih ngaran Apple TV nu televisi disambungkeun.

Dimimitian ku macOS Big Sur, kalayan desain ulang anu ditampi ku macOS, tombol AirPlay diintegrasikeun kana Puseur kontrol, handapeun ngaran Kaca spion.

Nalika sambungan dijieun, ikon AirPlay bakal dipintonkeun dina biru. Pikeun nganonaktipkeun sambungan, urang kedah klik ikon anu sami ieu dina bar ménu luhur atanapi dina Pusat Kontrol - Duplikat layar teras klik dina alat nu mintonkeun duplikat layar alat urang.

Kalayan fungsi Sidecar

Kalayan sékrési ios 13 sareng macOS Catalina, perusahaan basis Cupertino ngenalkeun fitur éta Sidecar. Pungsi ieu ngamungkinkeun Mac manjangkeun atawa eunteung layar Mac ka iPad.

Hatur nuhun kana fungsionalitas ieu, pangguna anu gaduh iPad Pro tiasa damel sareng Photoshop, Pixelmator atanapi pangropéa gambar anu sanés kalawan Apple Pencil.

Sarat kahiji éta kadua alat eta diurus ku ID Apple sarua sarta yén maranéhna ogé disambungkeun ka jaringan Wi-Fi sarua, saprak informasi ditransferkeun leuwih gancang ti ngagunakeun sambungan bluetooth. Aya ogé pilihan pikeun nyambungkeun kadua alat eta liwat kabel ngecas iPad, boh kilat atawa USB-C.

Sarat kadua dimana urang bakal manggihan leuwih watesan, saprak, hanjakalna, fungsi ieu teu cocog sareng sadaya Macs dina pasaran, sagampil teu kalawan sakabeh iPads dina pasaran.

Sidecar Cocog Mac Models

  • MacBook Pro 2016 atanapi engké
  • MacBook 2016 atanapi engké
  • MacBook Udara 2018 atanapi engké
  • iMac 21 ″ 2017 atanapi engké
  • iMac 27 ″ 5K 2015 atanapi engké
  • iMac Pro
  • Mac mini 2018 atanapi engké
  • Mac Pro 2019

Models iPad cocog Sidecar

  • iPad Pro sadayana modél
  • iPad generasi ka 6 atanapi engké
  • iPad Air generasi ka 3 atanapi engké
  • iPad mini generasi ka 5 atanapi engké

Eunteung layar Mac dina iPad

Hal kahiji anu kedah urang laksanakeun, upami urang nyumponan sadaya sarat anu ku kuring parantos disebatkeun di luhur, angkat ka luhur bar ménu teras klik dina ikon AirPlay. Dimimitian ku macOS Big Sur, kalayan desain ulang anu ditampi ku macOS, tombol AirPlay diintegrasikeun kana Puseur kontrol, handapeun ngaran Kaca spion.

Ku ngaklik pilihan ieu, otomatis nami iPad urang bakal dipintonkeun dina alat dimana urang tiasa ngirim atanapi duplikat sinyal ti Mac urang.

Ti waktos éta layar iPad urang bakal mimiti mintonkeun gambar sarua jeung Mac urang. Dina pilihan konfigurasi layar, urang bisa mindahkeun posisi layar iPad meh diluyukeun jeung kumaha urang geus disimpen dina meja urang.

Kirim hiji aplikasi ka iPad

Upami tinimbang nganggo layar iPad pikeun eunteung layar Mac, urang hoyong make eta salaku tampilan nambahan, urang oge bisa. Nyatana, éta mangrupikeun pilihan asli anu diaktipkeun nalika urang ngaktipkeunana.

Ku cara kieu, urang tiasa kirimkeun aplikasi pikeun dipintonkeun ngan dina iPad sareng henteu dina Mac. Pikeun ngirim aplikasi ka iPad, urang kudu mencet jeung tahan tombol Maksimalkeun nepi ka pilihan Saluyukeun ukuran jeung posisi jandela dipintonkeun babarengan jeung pilihan pikeun ngirim aplikasi ka iPad.

Nyambungkeun monitor éksternal

hdmi macbook pro

Solusi panggancangna sareng panggampangna, upami urang gaduh monitor atanapi televisi di bumi, nyaéta nyambungkeun monitor ka alat-alat urang ngalangkungan palabuhan. Port tampilan, HDMI atanapi USB-C gumantung kana alat anu urang sambungkeun.

Salajengna, urang kedah ngaksés éta Kahoyong sistem sarta dina bagian layar, pilih kumaha urang hoyong layar jalan, boh ku duplicating eusi atawa manjangkeun ukuran desktop nu.

Luna Paparan

Paparan bulan

Luna Display nyaeta a dongle leutik nu nyambung ka Mac urang sareng dimana urang tiasa ngirim sinyal ti Mac urang ka iPad. Beda sareng fungsi Sidecar, kalayan Luna Display kami henteu ngagaduhan larangan alat, nyaéta, éta cocog sareng Mac sareng iPad anu aya di pasar.

Tapi ogé, urang ogé bisa nyambung ka PC Windows, Ngajadikeun alat ieu pilihan hebat pikeun ngagunakeun iPad salaku layar kadua pikeun Mac jeung PC.

Saolah-olah éta henteu cekap, kalayan Luna Display kami tiasa ngarobah sagala Mac atawa Windows PC kana hiji layar éksternal pikeun Mac urang. Sakumaha anu urang tingali, Luna Display mangrupikeun dunya kamungkinan pikeun pangguna alat naon waé, naha Apple atanapi Windows.

Luna Paparan

Luna Display ngagaduhan harga anu luhur, $ 129,99Nanging, éta masih pilihan anu langkung mirah tibatan mésér iPad atanapi Mac énggal, gumantung kana alat anu mana anu henteu ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun fungsionalitas Sidecar asli.

Pikeun ngajantenkeun Luna Display tiasa dianggo dina iPad sahingga tiasa dianggo salaku layar sekundér, urang kedah unduh aplikasi di handap ieu.

Upami naon anu urang pikahoyong nyaeta ngagunakeun Mac atawa Windows PC salaku layar kadua, urang kudu nganjang ka ramatloka Astropad (pencipta Luna Display) jeung ngundeur software pakait.

Luna Display sayogi dina versi USB-C (pikeun Mac jeung Windows), Témbongkeun Port pikeun Mac na HDMI pikeun Windows. Éta sadayana gaduh harga anu sami.

Tampilan Duet

Tampilan Duet

Upami anjeun teu gaduh Mac atanapi iPad anu cocog, solusi anu paling murah nyaéta nganggo aplikasi Duet Display, aplikasi anu hargana 19,99 euro di App Store sareng anu ngajantenkeun iPhone atanapi iPad urang janten layar tambahan pikeun Mac urang.

Hiji-hijina tapi tina aplikasi ieu, nyaéta, upami urang hoyong nganggo Apple Pencil tina iPad urang, urang kudu mayar hiji langganan tambahan nu ditambahkeun kana harga eta. Nanging, éta mangrupikeun pilihan anu langkung mirah tibatan ngagaleuh iPad énggal atanapi Mac énggal.

Sateuacan urang mésér aplikasi, urang tiasa nguji éta ngundeur versi ngurangan tina aplikasi ieu ngalangkungan tautan di handap ieu.

Sakali kami parantos masang aplikasi dina iPad urang, angkat ka tombol AirPlay dina bar ménu atanapi kana ménu layar Duplikat upami urang dina macOS Big Sur atanapi engké sareng pilih nami iPad urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)