Federighi Nyarios Asli Windows dina M1 Macs Gumantung kana Microsoft

Federighi

Craig Federighi parantos mastikeun dina wawancara anu ngajalankeun Windows asli dina Mac kalayan M1 ngan ukur gumantung kana Microsoft. Éta parantos ngaco kami. Apple moal goréng pisan upami Microsoft adaptasi Windows ARM -na pikeun prosésor M1. Éta bakal janten nilai tambahan pikeun Apple Silicon. Hiji deui.

Kusabab teu aya sakedik pangguna Mac anu nganggo sababaraha alesan atanapi anu sanés nganggo fungsina boot Camp sareng aranjeunna ngajalankeun Windows sajajar sareng macOS dina komputerna. Utamana pikeun anu telecommute, sareng parangkat lunak perusahaan anjeun ngan ukur cocog sareng Microsoft.

Nalika pilem anyar dirilis dina Hollywwod, palaku sareng sutradara sering ngumbara ngaliwatan média anu ngawawancara anu henteu pikaresepeun. Ayeuna aya kajadian anu sami sareng sirah Cupertino, saatos perdana Apple Silicon. Ars Technica kakarék nyebarkeun wawancara anu sanés sareng Kapala Téknik Perangkat Lunak Craig Federighi, Pimpinan Téknologi Hardware Johny Srouji, sareng Wakil Présidén Marketing Greg Joswiak.

Win-win

boot Camp

Boh Apple atanapi Microsoft henteu kantos nentang Boot Camp. Win-win, aranjeunna bakal nyarios.

Kaseueuran wawancara parantos nyarioskeun perkawis naon anu urang sadayana terang ngeunaan fitur-fitur anyar Mac Silikon Apple, tapi aya detil anu menarik ti Federighi ngeunaan Microsoft sareng Windows dina Mac M1. Ayeuna, Mac M1s henteu cocog sareng Windows sareng teu aya fungsi Boot Camp sapertos anu aya dina Intel Macs, sareng kanyataanna nyaéta dukungan pikeun Windows mangrupikeun fitur anu seueur hoyong ditingali dina Apple Silicon Macs anyarna.

Federighi parantos masihan koméntar dina wawancara éta Windows dina M1 Macs éta ngan ukur gumantung kana Microsoft. Téknologi utama aya sareng Mac sanggup, tapi Microsoft kedah mutuskeun naha masihan lisénsi vérsi Windows-na pikeun Windows pikeun pangguna Mac.

Sedengkeun pikeun Windows tiasa ngajalankeun pituin dina M1, "éta gumantung pisan Microsoft", saur. Anjeunna nambahan: "Kami gaduh téknologi pikeun ngalakukeun éta, pikeun ngajalankeun vérsi ARM na tina Windows, anu dina gilirannana, tangtosna, ngadukung aplikasi modus pangguna x86. Tapi éta kaputusan anu kedah dilakukeun ku Microsoft, pikeun lisénsi téknologi éta supados pangguna tiasa nganggo dina Macs ieu. Tapi Mac pastina sanggup pisan. "

Anjeunna nyimpulkeun topik ieu ku nyatakeun yén Windows dina awan tiasa janten solusi anu kapayunna, sareng disorot CrossOver, anu sanggup ngajalankeun aplikasi x86 Windows dina M1 Macs nganggo Rosetta 2. Kuring yakin Apple sareng Microsoft bakal satuju. Microsoft parantos jalan jauh dina ngagaduhan na kantor asli tina M1 siap, janten anjeun badé ngajual sababaraha rébu lisénsi Windows ARM anu cocog sareng prosesor anyar Apple. Upami henteu, dina waktos éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Éta ngaco kami! Éta patarosan. Tungtungna sareng nyanghareupan kateupastian, kuring parantos mutuskeun balikkeun Mac anyar abdi sareng M1 sabab kuring henteu terang naha kuring tiasa ngajalankeun Windows dina éta. Leres ... kami terang yén paralel aya tés, tapi masalah lisénsi parantos aya.
    Pondokna, upami cai ka saluran anu pangguna langkung saé, ogé ... tapi ... antosan!

    1.    Toni Cortes cenahna

      Tiram, anjeun kedah peryogi seueur Windows pikeun balikkeun Mac sareng henteu ngantosan solusina. Kuring miharep éta bakal kaluar sareng anjeun tiasa mesen deui.