File anu dihapus dina macOS Catalina tiasa janten masalah pikeun DJ

iTunes

Mimiti urang salawasna ngingetkeun yén sateuacan ngarobih sistem operasi Mac anjeun jelas yén sadaya aplikasi pihak katilu atanapi bahkan Mac App Store anu anjeun anggo pikeun padamelan sadidinten anjeun sampurna dina versi anyar. Ieu tiasa dilakukeun ku cara anu saderhana ku ngirim email ka developer sorangan, ningali dina forum atanapi dina jaringan sosial.

Saatos nyarioskeun éta, urang kedah netelakeun yén naon anu lumangsung sareng file XML dina perpustakaan iTunes bakalan aya jalan kaluarna sareng mudah-mudahan Apple parantos ngerjakeunana. Kitu cenah, kudu diklarifikasi yén éta kusabab hapusan file ieu dina iTunes tina macOS Catalina éta jalma anu damel maén musik nganggo Mac na kedah tetep kana macOS Mojave (atanapi sateuacanna) kanggo ayeuna.

Méré ijin aplikasi pikeun ngaksés basis data iTunes parantos réngsé sareng ieu tiasa janten masalah pikeun aranjeunna anu kedah gaduh daptar lagu anu dipesen dina perpustakaan iTunes. Janten waleran dina hal ieu jelas, Upami anjeun nganggo MacBook pikeun nempatkeun musik sareng padamelan anjeun gumantung kana éta, tong update. Dina hal kuring, kuring parantos gaduh sadayana anu diénggalan sareng kuring teu ngagaduhan masalah kusabab pangwatesan ieu nalika ngabagi file XML ieu ti perpustakaan iTunes kuring.

Nembongan yén aplikasi Music for Mac ngagaduhan format file anu sanés sapertos ieu sareng dina versi béta pamekar aya pilihan ngalangkungan iTunes iTunes pikeun ngaksés daptar ieu. Ayeuna file ieu henteu sayogi dina vérsi resmi sareng janten upami padamelan anjeun nempatkeun musik disarankeun anjeun cicing di luar versi anyar macOS Catalina dugi masalahna direngsekeun ku versi anyar iTunes ogé aranjeunna masihan koméntar AppleInsider.

Naha anjeun ngalaman masalah?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.