Final Cut Pro X, Motion sareng Compressor nampi pembaruan minor sareng perbaikan kinerja sareng perbaikan bug

Final cut-update-osx-0

Parangkat lunak éditan pidéo profesional Apple, Final Cut Pro X karek meunang update que unggah vérsi dugi ka 10.2.2, dina éta urang tiasa ningali kumaha sababaraha kasalahan parantos direngsekeun salian ti nyandak sababaraha fitur anyar, salian ningkatkeun kinerja sareng stabilitas.

Pembaruan nambihan dukungan asli pikeun format file Sony XAVC-L sareng Panasonic AVC-Intra 4: 4: 4, ngenalkeun ékspor video H.264 interlaced sareng ngamungkinkeun pangguna ngimpor file video Canon XF-AVC 8-bit nganggo colokan Canon.

Final cut-update-osx-1

Teras kuring ngantunkeun anjeun sadayana berita ngeunaan update "minor" ieu Final Cut Pro X

  • Kalebet dukungan asli pikeun Sony XAVC-L sareng Panasonic AVC-Intra 4: 4: 4 dugi ka résolusi 4K.
  • Ngamungkinkeun anjeun ngimpor file video Canon XF-AVC 8-bit nganggo modul Canon.
  • Ékspor H.264 interlaced video.
  • Sistem manajemén komponén tiasa kalebet file cadangan perpustakaan nalika ngabagi ti Final Cut Pro.
  • Ngalereskeun kasalahan panerapan anu tiasa kajantenan nalika nganggo bahan réfléksi ku téks 3D.
  • Ningkatkeun stabilitas nalika ngarobah bahan téks 3D kalayan parameter anu diterbitkeun.
  • Ningkatkeun kinerja nalika ngamuat gaya téks.
  • Témplat judul gerak kalayan parameter perenah téks anu diterbitkeun ayeuna ngekspor leres.
  • Ngabéréskeun masalah anu nyababkeun téks 3D némbongan poék saatos ngajadikeun.
  • Ngabéréskeun masalah waktos pikeun sababaraha épék animasi.

Ngeunaan Gerak, berita na ieu di handap dina vérsi 5.2.2:

  • Ngalereskeun kasalahan panerapan anu tiasa kajantenan nalika nganggo bahan réfléksi ku téks 3D.
  • Ningkatkeun stabilitas nalika ngarobah bahan téks 3D kalayan parameter anu diterbitkeun.
  • Ningkatkeun kinerja nalika ngamuat gaya téks.
  • Témplat judul gerak kalayan parameter perenah téks anu diterbitkeun ayeuna ngekspor leres.
  • Ngabéréskeun masalah anu nyababkeun téks 3D némbongan poék saatos ngajadikeun.

Akhirna Compressor ogé nampi sababaraha pembaruan dina vérsi na 4.2.1:

  • Ngalereskeun kasalahan anu lumangsung nalika migrasi akun pangguna kana sistem anu sanés.
  • Malikkeun pamakean spidol pikeun panempatan I-frame dina ékspor H.264.
  • Ékspor file H.264 interlaced.
  • Ningkatkeun singkronisasi tina pidéo sareng audio tina tarjamahan.

Di sisi anu sanésna, duanana Final Cut Pro X, salaku Motion sareng Compressor nampi parobihan penting terakhirna dina April 2015, nambahan fungsi anyar pikeun grafik dina perjalanan sareng paningkatan pikeun nyepetkeun éditan pidéo.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.