'GIF for Mac' kirimkeun GIF sareng video langsung ti Mac anjeun tina bilah menu

Gif Kanggo Mac

nu GIFs anu gancang janten bentuk nganyatakeun émosi gancang. Kuring sering ngagunakeun éta sareng sadaya perusahaan olahtalatah nerapkeun tiasa nganggo Gifs, dimana nembé pisan Facebook ngahijikeun deui. Nanging sanaos sigana anjeun gaduh sadayana GIF di dunya, henteu pernah cekap GIF pikeun nganyatakeun naon anu anjeun pikahoyong dina waktos éta.

Riffsy pamekar keyboard GIF pikeun ios ayeuna parantos ngenalkeunana pikeun Mac, sareng éta sampurna, aplikasi anu tiasa dianggo langsung tina ménu bar pikeun gampang ngirim GIF naon.

Gif Kanggo Mac

Sedengkeun aplikasi na cicing sapertos sadaya aplikasi anu aya dina 'Polder aplikasi' simpen kaleuleuwihan, éta tiasa dianggo langsung tina meja tanpa aya masalah.

Un kotak milarian ngamungkinkeun anjeun ngetik naon jinis Gif anu anjeun badé milari, atanapi anjeun tiasa nganggo anu merenah emojis terintegrasi kana aplikasi kanggo milarian GIF sesuai karesep anjeun. ogé tiasa unggah file GIF atanapi pidéo tina desktop anjeun.

Gif Kanggo Mac

Riffsy parantos ngahijikeun Spotlight Search sareng 3D Touch kanggo ios 9 kana keyboard iOS na pikeun nyepetkeun prosés milarian file GIF dina iPhone atanapi iPad anjeun. 'Gif Kanggo Mac' Éta leres-leres bébas tina halaman Riffsy resmi, teras kami nempatkeun tautan langsung dimana anjeun tiasa ngaunduh. Ogé dina halaman dimana anjeun tiasa ngaunduh, éta nunjukkeun anjeun kumaha cara masang .dmg, sanaos upami anjeun aya dina halaman ieu anjeun bakal ngalaksanakeunana tanpa aya masalah.

Unduh -> Gif Kanggo Mac.

Kami ogé ngantunkeun anjeun tautan langsung keyboard pikeun ios anu disebat 'Keyboard GIF' ti parusahaan anu sami.

Keyboard GIF (Tautan AppStore)
Keyboard GIFbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.