Google, Facebook atanapi Netflix diantarana ogé meryogikeun padamelna divaksinasi sapertos Apple

Apple COVID-19 App diénggalan

Sipat vaksinasi anu ampir wajib ku karyawan Apple sanés khusus pikeun perusahaan Cupertino, perusahaan ageung sanés téknologi kalebet Google, Facebook, Netflix, Amazon, sareng sajabana, ogé bakal meryogikeun padamel pikeun kéngingkeun vaksin pikeun COVID-19 sateuacan muncul deui di kantor. Ieu kajadian kalolobaanana di Amérika Serikat kusabab paku dina kasus sareng utamina ku sababaraha pagawé anu henteu leres-leres nampik divaksinasi.

Memang perusahaan téknologi ageung teras-terasan masihan karyawanna lapangan ngeunaan masalah vaksin, tapi dina waktos balik ka fasilitas aranjeunna kedah divaksinasi seuseueurna ti aranjeunna margi ku cara ieu sésana pagawé sareng khususna nyalira dijagaan.

Ayeuna Google, Netflix, Facebook, Adobe, VMware, Twilio atanapi Asana mangrupikeun sababaraha téknologi anu nambihan sarat pikeun divaksinasi sahingga kasus ngirangan, anjeun tiasa neraskeun damel tanpa ngurung seueur jalma sareng anu langkung luhur ngajagaan karyawan. Anu sanésna henteu ngarencanakeun balik deui ka kantor-kantor ayeuna sareng teras-terasan ngerjakeun telepon, janten nyuhungkeun vaksinasi ampir wajib henteu cocog sareng rencana na ayeuna. Sareng éta COVID masih tiasa dicekel sanaos anjeun divaksinasi tapi tingkat kajadianana langkung handap atanapi aranjeunna sigana langkung enteng di jalma.

Di nagara urang kami sangsara gelombang kalima kasus Éta henteu sigana lirén pisan sareng sanaos leres yén mayoritas penduduk nuju divaksinasi ngalawan panyakit damn ieu, masih seueur anu henteu kéngingkeun vaksin sareng ieu nyegah pelepasan ranjang di rumah sakit atanapi istilah sanésna "istirahat" ti pagawé di rumah sakit ieu anu parantos merangan virus salami mangbulan-bulan. Teu aya anu tiasa maksa anjeun kéngingkeun vaksin tapi éta mangrupikeun tindakan solidaritas sapertos ngagem topéng kanggo jarak anu pondok di luar atanapi di jero rohangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.