Gosip anyar nunjukkeun yén Mac anu bakal urang tingali dina Maret nyaéta 13 MacBook Pro

Gosip anyar nunjukkeun yén Mac yén urang bakal tiasa ningali dina acara Maret moal Mac mini sakumaha ceuk Mark Gurman, tapi rada yén urang bakal boga MacBook Pro anyar kalawan kami, loba teuing parobahan dina cakrawala dina. Sigana nu anyar bakal di jero, tapi di luar urang bakal terus ningali sarua jeung urang geus nepi ka ayeuna.

Tandaan Gurman ceuk sababaraha poé ka tukang nu diperkirakeun yén dina Maret hayu urang ningali acara munggaran taun ieu ti pausahaan Amérika. Rumor nunjukkeun yén sigana kitu. Éta urang bakal ningali acara éta dina bulan éta. Janten salah sahiji risers pangheubeulna dina sajarah. Sanajan kitu, dina acara éta warta bakal tetep langka.

Ieu dikabarkan yén diomongkeun ngeunaan Macs, ieu diperkirakeun yén éta bakal jadi model mini anu bakal dibere. Henteu ngan éta bakal gaduh interior anu énggal, tapi eksterior ogé tiasa robih. Nanging sababaraha dinten kapengker Apple didaptarkeun ku komisi Asia opat model anyar jeung nu nyetél kaluar bel alarm tapi urang teu nyangka yén jadi loba model bisa dibere sakaligus dina Maret.

Tapi kami henteu ngarepkeun maén atanapi gosip énggal ieu. Anu diperkirakeun dinten éta tiasa janten MacBook Pro 13 inci anu diropéa kalayan chip "M2". Tangtosna, sigana bakal ngajaga desain anu sami sareng modél M1 anu tos aya, tinimbang facelift a mawa eta ngadeukeutan ka model 14 inci sarta 16 inci.

Tapi awas, éta gosip anu sami nyatakeun yén sanaos éta bakal nahan desain layar anu sami sareng moal gaduh notches, anu sigana ogé henteu gaduh dukungan pikeun ProMotion. Peeero bakal nampilkeun Touch Bar, item nu dipiceun tina 14 inci MacBook Pro jeung 16 inci MacBook Pro.

Henteu aya anu langkung saé tibatan ngantosan ningali upami rumor ieu terus ningkat tapi Anu paling dipercaya nyaéta ngadagoan acara Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.