Gurman ngécéskeun yén urang baris geura-giru ningali Macs anyar jeung rentang anyar chip M2

M2

Tandaan Gurman anjeunna salawasna biasana brings kami up to date jeung warta salajengna nu Apple berpungsi dina, sarta anjeunna ampir sok katuhu nalika anjeunna ngajalankeun hiji gosip anyar. Panginten aranjeunna bocor kabetot ku perusahaan sorangan, tapi nyatana anjeun kedah ngupingkeun (sumur, rada maca) naon anu nyarioskeun Mark anu saé.

Sareng kamari diturunkeun sareng rencana anu aranjeunna gaduh di Cupertino ngeunaan peluncuran kulawarga prosesor M2 anyar. Aranjeunna bakal dipasang dina Mac béda anu bakal ningali lampu taun ieu atawa di cinyusu 2023. Hayu urang tingali naon maranéhna nepi ka.

Éta sababaraha smartass bisa mastikeun yén Apple baris geura-giru ngajalankeun Macs anyar nu bakal dilengkepan kulawarga anyar prosesor M2, teu persis ngalungkeun dirina kana kolam renang nu. Lamun urang tumut kana akun nu M2 prosésor Ieu geus kanyataanana, éta gampang pikeun ngabayangkeun yén sakabéh kulawarga processor ceuk geus siap, sarta yén éta téh hitungan sababaraha bulan saméméh maranéhna mimiti muncul dina pasaran.

Tapi lamun batur sakumaha pangaweruh ngeunaan proyék Apple salaku Tandaan Gurman ngajelaskeun dina na blog kalawan bulu na tanda model béda tina Macs anu bade dijalankeun, sarta naon jenis chip M2 tiap hiji bakal Gunung, éta kecap geus badag anu kudu dibaca taliti pisan.

Kulawarga M2 anyar

chip apal

Kulawarga M2 bakal sapertos M1 ayeuna ditambah M2 Extreme.

Nuluykeun rentang anu sarua anu geus kami geus leuwih ti katingal tina prosesor M1, nurutkeun Gurman, Apple geus boga sakabeh kulawarga siap anu bakal ngalengkepan prosésor M2 anyar: keur, ultra, Max y ekstrem.

Sarta eta oge ngabejaan nu Mac bakal Gunung unggal processor dina kempelan anyar. Éta bakal janten Mac mini M2 énggal,
a Mac mini M2 Pro, a 2 inci MacBook Pro M14 Pro, a 2 inci MacBook Pro M16 Max, sarta tungtungna a Mac Pro M2 Ultra sarta séjén anu bakal Gunung M2 ekstrim. Ampir euweuh.

Salaku mungkin geus katalungtik, anjeunna teu ngomong nanaon ngeunaan sagala anyar iMac. Sababaraha waktu ka tukang Gurman dirina ngomong yén Apple berpungsi dina a iMac kalawan chip M3 anyar. Ku kituna meureun iMacs moal meunang sagala upgrades kana chip M2, sabab karya geus dijalankeun pikeun ngaleupaskeun versi anyar tina Mac desktop kalawan prosesor Apple generasi salajengna. Ieu non-stop. Urang tingali lajeng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.