AirTag nempatkeun sapédah dina perampokan simulasi

sapédah

Mamang teu AirTag Éta parantos janten modis. Alat Apple leutik anu badé dijual sapertos hotcakes. Abdi yakin. Tracker dilebetkeun kana ékosistem "Milarian" Apple, ku batréna anu tahan sataun, sareng hargana 35 Euro. Dijamin suksés.

Diantara sadaya "omong kosong" anu aranjeunna lakukeun ka AirTag anu goréng YouTube, kami parantos mendakan pidéo anu pikaresepeun pisan. Aranjeunna parantos nyonto kana maling sapédah anu ngagaduhan AirTag anu disumputkeun. Aranjeunna parantos mendakanana?

Toko sapédah hoyong nyobian naha éta pantes nyumputkeun AirTag dina sapédah, sahingga tiasa mendakanana upami dipaling. Pikeun 35 Euro, anjeun kedah ngabuktikeun upami éta épéktip upami dipaling, sareng teras dibawa nyumput dina sapédah. Sareng kaleresan éta aranjeunna mendakan manehna.

Toko dimimitian ku ngonpigurasikeun AirTag salaku a sapédah, teras nyangkut kana handapeun sadel dina sapédah anu diparkir di luar toko. Hiji maling "disangka" nyandak sapédah na ka lokasi anu teu dikenal. Aranjeunna ngantosan 10 menit, cekap panjang pikeun "maling" éta jauh ti toko, sareng ngamimitian milarian.

Aranjeunna ngagaduhan lokasi munggaran 8 menit saatos dugaan perampokan, sareng sadetik saatos 20 menit. Selang anu kawilang panjang sigana ngagambarkeun kanyataan yén éta mangrupikeun penduduk leutik, janten kawilang aya jalma anu aya di jalan nalika éta. Salajengna, 'maling' éta tetep obah, janten hiji-hijina kasempetan pikeun pembaruan lokasi nyaéta dina waktos anu sakedap nalika sapédah ngalirkeun caket ka lokasi. iPhone saolah-olah nganteurkeun ayana aranjeunna.

Kuku hurung sababaraha lokasi Aranjeunna sanggup nyaritakeun kamana maling maling sapédah, sareng tebak jalan mana anu anjeunna pilih nalika aranjeunna angkat. Di kota anu langkung padumukan, aranjeunna bakal ngagaduhan kamampuan kirang pikeun ngaduga dimana malingna nuju, tapi lokasina pastina langkung pas, saatos mendakan seueur iPhone di sapanjang jalan.

Butuh satengah jam pikeun milari sapédah anu dipaling

Lokasi katilu lumangsung 26 menit saatos "perampokan", sareng kaopat di 33 menit. Sapédah éta ayana di daérah padumukan, sareng éta anu perenahna sacara fisik satengah jam saatos dipaling.

Apple henteu ngiklankeun AirTag salaku alat anti maling, tapi pastina tiasa dianggo tanpa masalah. Janten langkung ti hiji anu nyumputkeunana nyaéta sapédah na, skuter atanapi mobilna, tanpa diragukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.