Hiji awéwé parantos kaliru nganggo Apple Watch nalika nyetir

apal-nonton-seri-3-lte

Apple Watch parantos janten salah sahiji alat dina kahirupan sadidinten seueur pangguna, sanés ngan ukur ningali waktosna, tapi ogé pikeun ningali béwara anu kami tampi dina iPhone kami. Kalayan datangna watchOS 5 ogé urang bakal tiasa nganjang halaman wéb, anu fungsina ningkat, sanaos relatif.

Hiji awéwé Kanada parantos kaliru kusabab nyetir nalika mariksa Apple Watch na. Numutkeun ka patugas patalimarga anu didenda awéwé éta, anjeunna konsultasi Apple Watch sareng berinteraksi sareng éta nalika anjeunna nyetir, tapi, supir negeskeun yén anjeunna ukur konsultasi anjeunna ningali waktos.

apel-nonton-lte

Patugas lalu lintas ngeureunkeun supirna dina lampu beureum, nalika niténan cahaya alat éléktronik dina kendaraan anjeun. Nalika lampu isyaratna héjo, dua mobil anu aya dihareupeunana teras-terasan tapi mobilna tetep teu gerak dugi pulisi ngahurungkeun lampu mobilna. Nalika éta pulisi ngeureunkeunana kanggo masihan tikét. Sakumaha urang tiasa maca dina The National Post:

Victoria Ambrose ditahan di lampu lalu lintas di South Ring Road di Guelph dina bulan April nalika perwira pulisi Universitas Guelph, nangtung di gigireunana, merhatikeun cahaya alat éléktronik. Agén nyaksian yén anjeunna ningal anjeunna ningali ka luhur sareng ka handap sakitar opat kali, anjeunna nyaksian di pengadilan.

Nalika lampu janten héjo, dua mobil payuneun Ambrose gancang, tapi anjeunna tetep henteu gerak dugi pulisi éta ngahurungkeun lampu dina mobilna sareng éta nalika anjeunna mimiti nyetir deui, pangadilan nguping.

Hukum lalu lintas di jalan Ontairo ngalarang nyetir "bari nyepeng atanapi ngalampirkeun alat komunikasi nirkabel ku panangan." Sanaos terdakwa nyatakeun yén anjeunna ngan ukur ningali waktos éta, hakim nampik kasaksian anu nyatakeun yén pikeun ningali waktos éta, éta ngan ukur butuh hiji pandangan, henteu sababaraha. Salaku tambahan, hakim nyatakeun yén Apple Watch yén sanaos ukuranana, tingkat selinganna sami sareng telepon sélulér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)