iCloud pikeun Windows diénggalan ku anu anyar pikeun kaamanan anjeun

iCloud 12 ditarik ku Apple kusabab aya kasalahan

Apple parantos ngaluarkeun pembaruan pikeun iCloud dina versi Windows na anu kalebet sababaraha fitur énggal anu mangaruhan kaamanan pangguna. Kusabab pembaruan anjeun bakal gaduh manajer pikeun ngatur kecap akses sareng sababaraha hal anu alit anu urang carioskeun di handap.

Apple ngamutahirkeun aplikasi iCloud pikeun pangguna Windows. Tungtungna, kusabab éta rada ditungtut ku pangguna Microsoft, éta nyandak aplikasi manajemén kecap akses anyar. Aplikasi pangatur sandi anyar ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun aksés sareng atur kata sandi iCloud anjeun dina komputerna nganggo sistem operasi Windows.

Ti waktos éta anjeun tiasa nambihan, ngédit, nyalin, nempelkeun, ngahapus atanapi milari nami pangguna atanapi kecap akses naon waé anu disimpen dina iCloud Keychain. Akhirna, anu nganggo Windows tapi henteu nyerah gaduh alat Apple anu sanés, bakal tiasa lebet situs Wéb tanpa kedah émut seueur kecap akses sareng dina cara anu sami saolah-olah urang ngagaduhan Mac.

Nalika urang ngarujuk pikeun ngatur, éta hartosna yén aranjeunna henteu ngan ukur tiasa ditingali tapi ogé nyingkronkeun kecap akses antara alat sareng komputer urang nganggo browser Windows nyalira, nyaéta, di Tepi. Tangtosna, urang kedah nganggo ekstensi sandi iCloud sareng aplikasi.

Aya deui warta anu mangaruhan:

  • poto iCloud
  • iCloud Girang
  • Kecap akses iCloud
  • pos
  • balad
  • kalénder
  • spidol iCloud

Apple parantos ngahartikeun pembaruan énggal ieu sapertos kieu:

Aplikasi iCloud Anyar pikeun Windows Ngenalkeun Pangalaman iCloud Drive Anyar pikeun Pangguna Windows 10 anu sami sareng Teknologi Windows Anu Éta ogé Ngawasa Fitur Payil OneDrive paménta, ngamungkinkeun pangguna janten langkung produktif offline dina alat sélulér sareng bagikeun file gancang dina ios.

Dina raraga masang versi anyar ieu perlu dipasang Windows 10 vérsi 18362.145 atanapi langkung luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.