Ieu kumaha jalanna Perpustakaan Poto iCloud

aplikasi-poto-osx

Éta sistem Mac OS X épéksi ku édisi sanés rusiah salah saurang ogé. Ayeuna, aya seueur pangguna anu anu aranjeunna tingali mangrupikeun sistem anu kirang kamungkinan sareng langkung ditutup. Tapi éta sanés anu urang carioskeun dina tulisan ieu. 

Kuring parantos mutuskeun ngajelaskeun naon anu lumangsung ka batur sapagawean sareng iCloud Photo Library sareng alat-alat na, kalebet, tangtosna, MacBook na. Ku henteu jelas ngeunaan operasi Perpustakaan Poto iCloud, anjeunna ngalaman masalah panyimpenan kumargi alatna henteu sadayana gaduh jumlah anu sami pikeun aya dina awan iCloud-na.

La Perpustakaan Poto ICloud sumping lami saatos ngalirkeun poto. Sistem poto streaming parantos dianggo sareng teras jalan saolah-olah poto-poto anu anjeun candak atanapi kalebet dina Aplikasi poto dina Mac aranjeunna disimpen dina awan iCloud dugi ka maksimal 1.000. Dina titik ieu, 1.001 mupus 1, 1.002 mupus 2, sareng sajabina. Jasa ieu henteu cocog sareng video sareng ku sabab kitu hiji-hijina hal anu urang gaduh dina streaming nyaéta 1.000 poto terakhir. Poto ieu sanés ngirangan rohangan tina awan anjeun tapi nyandak rohangan dina alat sélulér anjeun ogé dina Mac anjeun.

Nanging, ku sumpingna para Perpustakaan Poto ICloud hal éta robah. Hal kahiji anu anjeun kedah émut nyaéta naon anu diunggah kana iCloud Photo Library, anu tiasa janten poto sareng pidéo, mémang nyandak rohangan dina awan anjeun janten upami anjeun hoyong langkung ti 5 GB ruang anjeun kedah ngalangkungan kotak sareng ngalanggan rencana kalayan langkung seueur panyimpenan.

Dina kasus pasangan kuring, dina waktos éta anjeunna mutuskeun mésér rohangan 50 GB anu mana anjeunna mayar jumlah ka Apple unggal bulan. Nalika anjeun mésér rohangan éta dina méga iCloud, alat sélulér sareng Mac anjeun sacara otomatis janten host poto sareng video dugi ka maksimal 50 GB panyimpenan. 

Ieu dimana masalahna sumping sareng nyaéta sateuacan ngaktipkeun kamungkinan ngaksés Perpustakaan Poto iCloud kami kedah nganalisis sakedik kapasitas panyimpenan unggal alat anu dipibanda. Bisi anjeun gaduh 5GB iPhone 16S, 1GB iPad Air 16 sareng 128GB MacBook Air, anu anjeunna nambihan awan 50 GB iCloud. 

Kusabab awan iCloud gaduh 50 GB, naon anu kajantenan nyaéta iPhone anjeun parantos unggah gambar sareng pidéo ka Perpustakaan Poto iCloud dugi ka ngaleuwihan 16 GB anu tiasa dipiboga ku iPhone anjeun di jerona, janten waktosna parantos sumping iPhone anjeun parantos ngamimitian masihan anjeun masalah panyimpenan sareng teras-terasan ngawartosan anjeun yén rohangan parantos béak. Pikeun kéngingkeun rohangan, anjeunna mutuskeun ngaleupaskeun tina iPhone, ngalangkungan aplikasi Mac Image Capture, poto sareng video.

Potret layar

Nalika anjeunna nuluykeun ngalakukeunana, hiji-hijina sistem anu ngamungkinkeun anjeunna nyandak kaluar tina hénponna nyaéta sajumlah leutik poto, kirang langkung ti naon anu dipiharep ku Photo Library. Éta sababna anjeunna mutuskeun pikeun mareuman Perpustakaan Poto iPhone iCloud saatosna sistem naroskeun ka anjeunna naon anu badé dilakukeun, hapus poto sareng video dina iPhone atanapi unduh Perpustakaan Poto iCloud ka éta sateuacan nganonaktifkeun opsi na.

Nalika anjeunna ngeklik unduhan perpustakaan poto kana alat éta, anjeunna sadar yén anjeunna peryogi langkung ti 13 GB kanggo tiasa gaduh salinan lokal poto sareng video. Éta sababna kuring kedah milarian cara anu sanés pikeun nyandak sadayana Perpustakaan Poto iCloud pikeun nyimpen éta lokal.

Pustaka poto-icloud-activ

Solusi akhir, dina kasus anjeun, nya éta ngaktipkeun Perpustakaan Poto iCloud dina Mac anjeun sareng aktipkeun pilihan pikeun Unduh aslina dina Mac ieu. Saatos waktos anjeunna ngagaduhan langkung ti 13 GB file anu sayogi dina Mac (sabab Mac 128 GB dimungkinkeun) sareng saatos ngekspor sadaya file kana hard drive luar, anjeunna parantos tiasa mareuman iCloud Photo Library na iPhone sareng iPad anjeun pikeun nyingkahan masalah kapasitas kusabab naon anu tersirat ku iCloud Photo Library.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

26 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alex cenahna

    Tulisan anu saé, netelakeun seueur hal

  2.   musu cenahna

    Masalah anu kajantenan kuring nyaéta, sapertos anjeunna, kuring nyimpen poto-poto kuring sareng nalika kuring hoyong ningali éta poto éta bakal diunduh kana iPhone kuring sareng éta nyandak sadaya ingetan kuring dina telepon. Teu aya cara pikeun ningali poto dina perpustakaan anjeun dina "streaming" tanpa kedah ngaunduh.

  3.   leticiaddl cenahna

    Kuring parantos ngalakukeun kasalahan pikeun masihan program kasempetan sareng saatos 2 dinten nganggo éta kuring ngaraos pikareueuseun. tulisan anjeun ngan ukur mastikeun pikeun kuring. Sigana luar biasa sabaraha pamasaran di sekitar Apple nutupan jinis masalah dasar ieu!

  4.   Jaranor cenahna

    Gampang sapertos nyaritakeun anjeun dina iPhone sareng iPad OPTIMIZE STORAGE dina setélan / poto. Sareng poto perpustakaan poto dikomprés sareng nyandak satengahna.

  5.   Pedro Rodas cenahna

    Hatur nuhun kana koméntar anjeun, langkung merusak tibatan konstruktif. Kasalahan anjeun mairan parantos dilereskeun. Ayeuna, anjeun kedah ningali koméntar anjeun sareng marios kasalahan anu anjeun parantos ogé laksanakeun. Sareng nalika ngeunaan kumaha Perpustakaan Poto iCloud jalanna, urang terang persis kumaha jalanna sareng kumaha ngaturna, kami henteu nyarios nanaon anu teu nyata. Sakali deui hatur nuhun kana koméntarna, sanaos ngarusak. Kami diajar sareng ngabagéakeun eupan balik.

  6.   Juan Jose Ramirez Lama cenahna

    Saur tulisan anjeun henteu kunanaon, tapi kumargi éta masihan kuring resep yén éta teu acan réngsé, kuring masih kedah nyarios sakumaha aranjeunna nyarios di luhur ngeunaan fungsi ngaoptimalkeun panyimpenan, anu numutkeun Apple dijual "éta moal nganggo" ruang anjeun iPhone tapi henteu kitu sabab ngan ukur nyayogikeun vérsi file langkung enteng dina iPhone, anu masih nganggo rohangan. Bisi kuring gaduh 410GB poto sareng video dina perpustakaan iCloud kuring, naon anu dioptimalkeun perpustakaan foto nyaéta ngajantenkeun poto-poto éta nganggo ruang anu sayogi, biasana éta ngantunkeun anjeun sakitar 300mb, janten upami anjeun gaduh 10gb gratis éta bakal ngagunakeun anjeun 9.7 gb, janten henteu ngosongkeun rohangan ogé, kuring milih henteu nganggo perpustakaan iCloud dina iPhone, ngan ukur dina mac sareng kuring ngagaduhan perpustakaan dina disk éksternal kumargi macbook abdi 128gb. Kuring miharep koméntar kuring bakal ngabdi ka anjeun.

    Wasalam

    1.    Pedro Rodas cenahna

      Halo Juan José, leres anjeun, kuring henteu nyarioskeun pilihan pikeun ngaoptimalkeun tapi sigana kuring pilihan anu kuring henteu kantos anggo pikeun masalah saderhana poto sareng pidéo kaleungitan kualitas. Anu dipikahoyong ku réréncangan kuring nyaéta nga-cageur file-na dina résolusi maksimum sareng éta anu kuring jelaskeun. Hatur nuhun pikeun masukan!

      1.    Juan Jose Ramirez Lama cenahna

        tapi éta henteu kaleungitan kualitas, aranjeunna ngan ukur disimpen dina alat dina kualitas anu langkung handap, tapi nalika anjeun unduh, anjeun unduh dina kualitas maksimumna, kuring parantos nganggo éta sareng éta henteu pernah kajantenan kuring.
        Nyaéta, upami anjeun ngaoptimalkeunana, dina alat éta tetep kalayan kualitas anu langkung handap, tapi upami anjeun nempatkeun engké pikeun ngaunduh aslina atanapi mareuman optimasi éta bakal balik kana kaayaan normalna, anu tiasa anjeun laksanakeun dina iPhone atanapi iPad upami anjeun gaduh ruang anu cekap, dina kasus kuring dina mac kalayan disk luar kumargi kuring gaduh langkung ti 400gb.

        Ogé poto sareng pidéo kalayan modeu optimasi kaleungitan kualitas HANYA (sanés ngan ukur ceurik, ngan ukur komentar) dugi ka anjeun mukakeunana, kumargi nalika anjeun muka poto atanapi pidéo anu aslina diunduh sareng sanés versi kualitas anu langkung handap. Masalahna nyaéta yén langkung seueur poto anjeun muka, langkung seueur rohangan anu dikonsumsi kumargi éta diunduh sareng katingalina saatos bari teu dibuka deui aranjeunna balik kana modeu anu dioptimalkeun, tapi teu dina kasus poto-poto na tinggaleun kualitas rendah. Éta henteu sapertos anu dilakukeun ku poto google dina modeu gratis na.

        Wasalam

        1.    Pedro Rodas cenahna

          Naon anu anjeun carioskeun leres. Éta sababna katingalina henteu sapertos pilihan anu tiasa ditampi kusabab dina kasus pasangan kuring anjeunna teras-terasan muka poto sareng video sareng urang balik deui ka hal anu sami, kapasitas anu dikuasai anu teras peryogi waktos kanggo ngaleupaskeun deui. Bisi wae, kuring resep yén tulisan ieu ngagaduhan akibat ieu kusabab cara éta kami bakal ngabantosan seueur pangguna. Nuhun kana masukanana.

  7.   Javier cenahna

    Maca sadaya koméntar, sigana mah sistem anu saé pikeun kuring, tanpa langkung. Éta operasi anu ngabingungkeun sareng Apple kedah parios kumargi poto sareng video na peka.

  8.   kelas cenahna

    Naha aya kamungkinan ukur unggah poto ka perpustakaan poto sareng ngantepkeun pidéo na?

    1.    Juan Jose Ramirez Lama cenahna

      Henteu, kecuali upami anjeun mindahkeun éta kana sababaraha aplikasi anu sanés, tapi éta henteu langsung ngamungkinkeun anjeun milih enya sareng henteu unggah

    2.    Pedro Rodas cenahna

      Aranjeunna henteu walirang, éta mangrupikeun hal anu dina waktos éta kuring nyangka Apple kedah tumut kana akun sareng ngantep pangguna mutuskeun.

  9.   Elena cenahna

    Panginten kuring parantos mendakan solusi pikeun masalah kuring (sami sareng réréncangan anjeun), tapi henteu sapertos kitu. IMac kuring henteu masihan kuring pilihan pikeun ngaunduh aslina nalika kuring nganonaktifkeun perpustakaan iCloud ... Aya saran?

  10.   Diego cenahna

    Nuhun kana inpo na. Abdi gaduh mamang. Upami anjeun gaduh 1iPhone sareng 1iPad duanana sareng perpustakaan poto diaktipkeun sareng sacara logis sami Apple ID, naha dua gulungan dicampur ngadamel perpustakaan tunggal? Upami anjeun nyandak poto nganggo iPhone, éta némbongan langsung dina iPad sareng sabalikna. Hatur nuhun

  11.   Maria gonzalez cenahna

    Hai, abdi sanés pisan téknologi tapi nganggo buku Mac sareng Iphone 6, ujug-ujug tadi wengi perpustakaan kuring ngadat sabab nempatkeun disk luar sareng kuring mupus bahan tina disk, abdi hoyong diajar sadayana tina mac kuring kusabab kuring ngatur gambar ku padamelan kuring sareng ayeuna kuring henteu terang muka perpustakaan nyarios yén aya karuksakanana, kuring ngagaduhan ide migrasi sadaya poto ka disk luar sareng ngosongkeun rohangan, kuring resep panjelasan anjeun, tapi kuring henteu ' t hoyong turun kana gumantung kana méga, abdi tiasa terang kumaha ngalereskeun perpustakaan poto kuring?
    hatur nuhun Maria

  12.   Lic. Matias Colli cenahna

    Salah sahiji tina sababaraha tulisan anu serius anu dipendakan ku Google nalika milarian "perpustakaan poto iphone" (éta muncul dina 5 luhur). Pedro Rodas alus teuing, hususna pikeun kamampuan anjeun pikeun nahan kritik.
    Hal anu disarankeun pikeun iPhone (khususna anu 16 GB) nyaéta mareuman sinkronisasi Poto sareng iCloud sareng ngan ukur ngaktifkeun "Poto dina Streaming". Kalayan ieu, anjeun bakal tiasa ngirim poto tina hiji alat kana alat anu sanés (contona tina iPhone anjeun ka Mac anjeun) langsung. Salaku conto, upami anjeun nyandak poto tina iPhone anjeun éta bakal siap dianggo dina Mac anjeun. Sareng tibalikna ogé jalan, anjeun tiasa ngaunduh poto dina Mac anjeun (dina OSX anjeun) atanapi nyandak screenshot, sered kana poto sareng éta bakal disingkronkeun sareng iCloud (janten upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngabagi dina Twitter atanapi jaringan sosial sanés).
    Kuring miharep kuring parantos ngabantosan.

    Lic. Matias Colli
    Ahli Yudisial dina Élmu Komputer

  13.   rciviello cenahna

    Halo! Kuring gaduh patarosan, kumaha urang pastikeun dina iPhone yén perpustakaan iCloud unggah poto ngan ukur ku Wi-Fi sareng henteu nganggo rencana data telepon sél?

    1.    Xavier Pan cenahna

      Nyatana éta ngan unggah poto nalika anjeun nganggo Wi-Fi, tapi upami anjeun hoyong pastikeun, tingali dina setélan / data sareng éta nunjukkeun yén poto henteu cocog sareng data

  14.   Rudimag cenahna

    Naha kuring gaduh gambar sareng méga alit dina PHOTOS (V1.5 (370.42.0)) dina iMac kuring (El Capitan V10.11.6 (15G31)) sareng kuring henteu tiasa ningali éta?
    Sababaraha diantarana dicandak nganggo iPhone nganggo 64Gb sareng ngagaduhan rohangan pikeun cadang sapertos iMac ... kuring gaduh kirang ti 50% 5Gb tina iCloud Free anu dianggo ...

  15.   pilar cenahna

    Kuring parantos mésér 50Gb ICloud Storage kanggo nyimpen sadaya poto sareng pidéo kuring, tapi kuring henteu ngagaduhan Wifi nalika nuju liburan, sanaos rencana data sélulér kuring teu aya watesna, kumaha kuring kéngingkeun poto anu diunggah kana Icloud upami nganggo wifi? Hatur nuhun!

  16.   Cata cenahna

    Wilujeng sonten, hatur nuhun kana tulisanana. Kuring gaduh patarosan ka perpustakaan poto, sabab henteu sadaya poto ti iCloud némbongan disingkronkeun dina iPhone kuring, kuring henteu tiasa nyingkronkeun supados nembongan dina poto. Éta aya dina iCloud tapi kuring henteu tiasa ningali éta dina iPhone. Hatur nuhun

  17.   Alazne cenahna

    Hello:
    Kuring kedah terang naon anu bakal kajadian upami kuring mareuman pilihan perpustakaan poto di icloud, dina waktos 30 dinten poto kuring ogé bakal ngaleungit tina iphone? Anu kuring henteu hoyong nyaéta teleponna dina Icloud sabab éta nyarios yén teleponna laun kusabab masalah ruang. Kuring mindahkeun éta ka hard drive, tapi kuring henteu hoyong pilihan icloud, sareng nalika kuring mareumanana, kuring henteu terang upami dina 30 dinten kuring henteu ngagaduhan hiji poto dina iPhone

  18.   Fa cenahna

    Patarosan alit upami kuring mupus salinan cadangan alat kuring, poto kuring henteu dihapus tina sadayana, leres?

  19.   Martin cenahna

    Halo, kuring nembé ngahapus sadaya poto tina iphone sareng abdi hoyong dihapus dina icloud ogé, tapi kuring henteu tiasa milih sadayana sasarengan (SHIFF TEU GAMPANG, Panah TEU GAMPANG) sareng ngalakukeun éta salah sahiji ku hiji gélo kumargi aya langkung ti 4500 poto. Abdi tiasa nganonaktifkeun icloud tina iphone sareng éta nyarios yén kuring gaduh 30 dinten kanggo ngaunduh éta sateuacan dihapus tina icloud, hartosna dina 30 dinten kuring bakal ngahontal haha PERTANYAANNA nyaéta:
    Naha aya cara pikeun milih kabéh gambar babarengan ti ICLOUD pikeun mupus aranjeunna?

  20.   Maria Marta cenahna

    Hapé kuring dipaling, kuring ngagaduhan iPhone 7 Plus sareng kuring henteu terang kumaha cara ngotéktak poto kuring! Batur anu ngajelaskeun ka kuring kumaha carana? Punten !!! Abdi peryogi aranjeunna!