Perencana IKEA pikeun Mac

Perencana IKEA pikeun Mac

Pasti anjeun terang IKEA. Toko jati sareng jual furnitur anu kasohor kasohor di dunya. Sareng éta sanés mangrupikeun salah sahiji jinis sakola atanapi kursus pikeun urang diajar ngarakit parabot nyalira, tapi ogé kusabab éta mangrupikeun solusi ékonomi sareng nawiskeun katalog ageung anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun sakumna bumi tanpa kedah nganjang ka sababaraha toko pikeun éta. Sareng, naon anu langkung saé, aranjeunna ogé nawiskeun parangkat lunak sahingga urang tiasa ngarancang bagéan bumi sareng henteu kedah kaluar ti kamar, sapertos anu planner Perencanaan Bumi IKEA.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo ieu, kalayan Nu Ngarencana IKEA Perencana Bumi urang tiasa ngarancang kumaha urang hoyong dapur urang. Ieu ngingetan kuring sakedik (sakedik) nalika kuring ningali lanceuk kuring ngalakukeun padamelan Autocad di universitas, dimana anjeunna kedah ngarancang bumi ku panto, aki, jati sareng anu sanésna. Hal anu saé pikeun jenis aplikasi ieu nyaéta aranjeunna alat anu lengkep, tapi anu goréng nyaéta panggunaan na tiasa henteu gampang pisan pikeun seueur pangguna. Kumaha waé ogé, éta gratis sareng tiasa dipasang dina Safari, janten naon anu urang tiasa rugi? Sakedik waktos, leres. Kami nunjukkeun anjeun kumaha cara masang IKEA Home Planner di Safari dina Mac anjeun.

Syarat sistem minimum dina OS X

Sakumaha anjeun tiasa tingali di handap ieu, bakal jarang pikeun anjeun henteu nganggo Mac anu cocog sareng perencana IKEA ieu. Upami urang ngémutan yén OS X Lion 10.7.2 dileupaskeun langkung ti 5 taun ka pengker, urang tiasa pastikeun éta bakal jalan naon waé Mac ti 2010 ka hareup, tapi iMac kuring ti 2009 sareng jauh ngaleuwihan sarat minimum, sapertos kieu:

  • 1 gigahertz (GHz) atanapi langkung luhur (pikeun prosésor Intel hungkul).
  • Kartu grafik: 128 MB.
  • Resolusi layar: 1024 x 768.
  • Sambungan internét broadband.
  • Mac OS X, Lion 10.7.2 atanapi langkung luhur.

Paramban anu didukung

  • Safari
  • Chrome
  • Firefox

Kumaha carana masang IKEA Home Planner di Safari

Salaku plug-in, masangna saderhana pisan. Laksanakeun ieu:

Instalasi perencanaan IKEA

  1. Kami ngaksés halaman wéb anjeun http://kitchenplanner.ikea.com/ES/UI/Pages/VPUI.htm
  2. Urang parios kotak.
  3. Kami pencét dina INSTAL DEVICE. Kami bakal ngaunduh colokan-na dina folder Undeuran.
  4. Kami tikel dua kali kana file anu diunduh. Ieu bakal muka gambar disk sareng urang bakal ningali léngkah salajengna anu urang kedah dituduhkeun ku panah.

Ikea Ngarencana dina Mac

  1. Urang sered plug-in kana folder di katuhu.
  2. Kami nempatkeun kecap akses teras pencét tombol Enter.
  3. Anu pamungkas, upami urang gaduh Safari dibuka, urang bakal nutup, muka deui sareng aksés halaman wéb tina léngkah 1 deui.

Dina raraga ngakses perencana, hal anu pangpayunna urang kedah lakukeun nyaéta nyieun akun IKEA, salami urang henteu ngagaduhan éta diciptakeun ku alesan séjén. Upami ieu sanés masalahna, masalahna ngeusian sababaraha lapangan pikeun kéngingkeun nami pangguna sareng kecap akses urang. Sakali didaptarkeun, urang tiasa lebet sacara normal.

Abdi sanés spesialis dina jinis aplikasi ieu, janten upami anjeun hoyong terang kumaha jalanna, langkung saé upami anjeun nonton pidéo dina YouTube sapertos anu kuring parantos sateuacana. Sareng, nalika anjeun henteu peryogi deui plug-in na, anjeun tiasa mupus na ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu kuring rinci dina titik salajengna.

Kumaha cara uninstall plug-in planner IKEA

Nyoplokkeun Ikea Planner dina Mac

Nyoplokkeun éta sanés saderhana éta, tapi sanés éta teuing rumit. Urang bakal ngalakukeun ieu sapertos kieu:

  1. Urang muka Panimu.
  2. Dina palang luhur, kami pencét "buka".
  3. Kami mencét tombol ALT sareng kami bakal ningali kumaha polder anyar nembongan: Perpustakaan. Kami milih éta.
  4. Ayeuna urang milarian sareng lebetkeun folder Colokkeun Internét.

Pupus Ikea Home Planner dina Mac

  1. Urang milarian file na plugin sareng urang mupus na.
  2. Kami nempatkeun kecap akses teras pencét tombol Enter.
  3. Urang balikan deui Safari.
  • Opsional: sanaos henteu diperyogikeun, hapusan file naon waé dina sistem operasi Mac henteu lengkep 100% dugi ka ngosongkeun sampah, janten upami urang henteu ngagaduhan hal anu penting, urang ngosongkeunnana.

Upami anjeun henteu gaduh Mac, anjeun kedah terang yén Perencanaan Bumi IKEA cocog sareng anu Internet Explorer 9 ti Windows Vista kana vérsi pangénggalna peramban Microsoft lami. Éta henteu cocog sareng Microsoft Edge atanapi Internet Explorer dina Windows XP. Upami anjeun pangguna Linux, sareng ieu mangrupikeun kabiasaan awon, anjeun moal tiasa nganggo panyatur ieu kecuali anjeun ngaluncurkeunana dina mesin virtual salah sahiji sistem operasi anu didukung.

Janten ayeuna anjeun terang. Upami anjeun mikir ngarobih dapur anjeun atanapi ngan saukur hoyong ngarancang dapur anu badé mendakan di bumi énggal anjeun, anjeun kedah ningali perencana IKEA. Éta salawasna hadé pikeun nguji dimana hayu urang ulah ngaco Urang kedah ngalakukeunana sareng kaduhung engké, atanapi pas dina waktos ieu urang ngadamel karusuhan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.