Innovelis TotalMount Pro, dukungan anyar pikeun Apple TV

dukungan-innovelis-totalmount-pro-3

Pasar asesoris succulent pikeun sadaya perusahaan sareng waktos ieu kami badé nunjukkeun salah sahiji asesoris ieu anu parantos aya di toko Apple sareng anu ngingetkeun urang ngeunaan modél dukungan sateuacanna pikeun Apple TV. Kami nyarioskeun dukungan TotalMount pikeun Apple TV 4 yén Innovelis nembé diluncurkeun di toko online Apple sareng éta ogé cocog sareng generasi sateuacanna tina kotak set-top Apple. Aksésori anyar ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun ninggalkeun Siri Jauh sareng Apple TV ngagantung dina tukangeun TV, kusabab seueur jalma gaduh TV dina témbok sahingga henteu ngagaduhan pilihan kanggo ninggali Apple TV di gigireunna atanapi dina méja. Ieu aksésori ngajawab masalah.

Apple biasana ngagaduhan jinis aksésoris ieu dina wéb sabab urang tiasa mendakan kurung Vesa, pikeun ngagantungkeun iMac dina témbok. Dina kasus Apple TV kami ngagaduhan dukungan dina halaman wéb Apple anu ogé mangrupikeun aksésoris kaamanan, Dukungan Kaamanan Compulocks pikeun Apple TV, anu tiasa dipasang kabel kaamanan, tapi ayeuna ku dukungan Innovelis énggal sigana langkung berorientasi ka pangguna bumi.

dukungan-innovelis-totalmount-pro-2

The Innovelis TotalMount Pro mangrupikeun sistem pemasangan kanggo ngalampirkeun Apple TV langsung ka tukang TV, nyederhanakeun pamasangan sareng ngaleungitkeun jalan kabel. TotalMount hususna kapaké pikeun TV anu dipasang témbok, sabab éta nempatkeun Apple TV caket kana port HDMI sareng ngamungkinkeun disumputkeun lengkep. Salaku tambahan, dudukan ngecas ditambih pikeun Siri Remote anu nyambung ka tukang atanapi sisi TV. Ieu ngamungkinkeun urang ngajaga Apple TV jauh di tempat anu aman sareng tiasa diaksés sepanjang waktos, dimana urang ogé bakal tiasa ngeusi batre. Salaku tambahan, sajenis kotak ditambihkeun anu urang tiasa milah kabelna di tukang tina tipi urang.

dukungan-innovelis-totalmount-pro-4

Sacara prinsip éta sayogi kanggo dipésér dina halaman wéb Apple.com pikeun $ 29,99 sareng kami ngulang deui yén éta tiasa dianggo pikeun Apple TV tina modél generasi kadua. Di toko online Apple di Spanyol kuring henteu acan tiasa mendakanana ayeuna, tapi kuring ngabayangkeun yén nalika kami nyebarkeun berita ieu Apple bakal parantos nambihan kana wéb.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.